Gør en forskel for Danmark! Frivillige søges til ny oplysningsgruppe

Jeg vil etablere et netværk af frivillige, der vil hjælpe mig med at oplyse om corona og relaterede politiske emner. Jeg kalder det Oplysningsgruppen. Måske er det noget for dig at være med?

Jeg vil tilbyde uddannelse og supervision til de frivillige oplysere i gruppen, da jeg har en klar vision om, hvordan arbejdet skal gribes an for at få størst mulig effekt – og hvordan vi kan styre uden om de mange faldgruber på vejen til oplysning.

Oplysningsarbejdet vil foregå via alle mulige, lovlige kommunikationsmetoder. Det vil omfatte både tilbud om viden og tilbud om kram til vores sovende og vores tvivlende medmennesker.

Målet er at få de sovende flyttet til at være tvivlende, de tvivlende flyttet til at være vågne og de vågne til at være handlende.

Den enkelte oplyser bestemmer selvfølgelig selv, hvad man vil være med til af konkret aktivisme, og det vil også være muligt at arbejde mere bag scenen. Det vigtigste er, at man har lysten, energien og tiden.

Uddannelsen til Oplyser omfatter bl.a. følgende områder: viden, meditation, kommunikation, selvudvikling, kram, nødværge, sundhed, politik og spiritualitet. Uddannelsen og supervisionen vil hovedsageligt foregå via Zoom eller anden form for videogruppemøde.

Ud over frivillige oplysere så har jeg også brug for frivillige hjælpere i baglandet, der har lyst og evner til et eller flere af disse områder: administration/økonomi, video/redigering, fundraising, sekretær/assistent, telefonpasser, eventkoordinator, projektleder, madlavning og praktiske opgaver.

Planen er, at Oplysningsgruppen skal være landsdækkende, så du er hjerteligt velkommen, uanset hvor i landet du bor.

Uddannelsen er gratis. Arbejdet er ulønnet. Der er dog mulighed for aflønning i form af kr. (kr. som i kram).

Oplysningsgruppen er organiseret som en aktivitet under Sundhedsliberalt Folkeparti, men du behøver ikke være medlem af partiet for at være med i gruppen. Medlemmer af andre politiske partier også velkommen.

Kontakt mig via e-mail (mail@perbraendgaard.dk) eller telefon/sms (26252010), hvis du vil høre nærmere eller være med.

Tilmeld
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments