Vil 10.000 butikker i Danmark åbne i morgen?

Vil 10.000 butikker trodse Mette Frederiksens fascistiske corona-lockdown og åbne i morgen? Tja, det vil tiden jo hurtigt vise.

Facebookgruppen ‘National genåbning 15. februar’ blev lukket/censureret af Facebook lige før, den nåede 10.000 medlemmer. Da FB-gruppen startede, så voksede den med 3.000 medlemmer i døgnet, i følge initiativtager Torkil Poulsen.

Initiativtagerne bag genåbningen af butikker og erhverv fra i morgen mandag den 15. februar, som jo umiddelbart virker som en form for civil ulydighed, har fået foretaget en juridisk analyse forud for initiativet. Den konkluderer angiveligt, at nedlukningen af butikker, foreningsliv og erhverv er ulovlig. Det er derfor op til hver enkel virksomhed at vurdere om de vil holde åbent. Initiativtagerne vil ikke direkte opfordre virksomhederne til at åbne mandag, men de holder selv åbent i Dantracker – Torkil Poulsens virksomhed – og det er fuldt lovligt, mener han.

Det bliver spændende at se, hvor mange butikker og andre erhvervsvirksomheder, der tør følge opfordringen og åbne op i morgen, mens Mette Frederiksen & Co. stadigvæk holder danskerne i førergreb og lockdown. Det er jo formentlig de små og mellemstore private virksomheder, der bløder mest, og som har ofret mest rent økonomisk som følge af coronaen. Jeg vil gætte på, at mange af dem efterhånden er så desperate for at begynde at få indtægter igen, at de betragter en genåbning i morgen som en form for nødværge. Jeg har selv talt med flere selvstændige erhvervsdrivende, og de er mildest talt desperate.

Spørgsmålet er vel egentlig blot, om det er desperationen eller depressionen, der kommer til at bestemme deres valg mellem åbning eller fortsat lukning i morgen. For at genåbne så kræver det, tænker jeg, en vis grad af vækkelse fra det globale coronabedrag hos butiksindehaveren. Hvis man stadigvæk tror fuldt og fast på propagandaen, og hvis man selv er dødsens angst for at blive smittet eller for at komme til at smitte andre med corona, så vil det nok være depressionen, der vægter tungere end desperationen i den motivationelle vægtskål, når vækkeuret ringer i morgen tidlig.

Jeg er ikke i tvivl: Coronahistorien er fup! Det er verdenshistoriens største propagandaprojekt. Formålet er ikke at redde os fra en dødelig sygdom. Formålet er at indføre et nyt samfundssystem, der bedst kan beskrives som totalitært, tyrannisk, kommunistisk og fascistisk. Coronaen og den inducerede sygdomsfobi er de psykologiske våben i denne globale kommunikationskrig, hvor eliten fører krig mod folket. Det er tredje verdenskrig, og de fleste er slet ikke klar over, at de bliver bekriget, eller at de fører krig for fjenden mod Danmark. Det er en meget smart krigsstrategi, men er det ikke på tide, at vi løfter sløret for bedraget, så vi sammen kan få sparket besættelsesmagten ud af landet igen? Her tænker jeg især på ansatte hos politiet, militæret og sundhedsmyndighederne: vågn op, sig fra og sæt en stopper for galskaben. Hold op med at arbejde for fjenden – Begynd at arbejde for folket. Frihed for Danmark – Vi har fået nok!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments