Kategorier
Åbne breve Frihedspressen Indlæg Offentlig

Ny klage/anmeldelse af politibetjent

Jeg har i dag sendt en klage/anmeldelse til Politiklagemyndigheden. Her er mit brev i anonymiseret form:

Jeg ønsker hermed at klage over den behandling, jeg har fået af politibetjent XX under en telefonisk afhøring i dag. 
Efter at jeg udtrykkeligt har forklaret ham, hvilke paragraffer to DSB-betjente og to politibetjente havde overtrådt i deres behandling af mig i en sag, hvor jeg er sigtet for at have kaldt dem ‘fascister’, så giver han udtryk for, at han opfatter mig som den kriminelle og ikke de fire autoriteter, der havde opført sig fascistisk overfor mig. Selvom jeg virkelig havde skåret det ud i pap for ham.  

Det betyder, at politibetjent XX ligesom de fire andre myndighedspersoner (jeg har allerede anmeldt dem), gør sig skyldig i overtrædelse af straffelovens § 150. Jeg havde fuldt ud lovlig rejsehjemmel, og min lovlige grund til ikke at bære mundbind blev ikke respekteret. Det er nærmest en ordret overtrædelse af formuleringen i § 150. 

Jeg ønsker, at der skal føres straffesager mod alle fem personer, og jeg håber, at I vil hjælpe mig med det. Min sidste rest af respekt for politiet forsvandt ved dagens samtale/afhøring.

Personer, der overtræder § 150, kan i øvrigt med rette betegnes som fascister, jv. ordbogens definition af begrebet. 

Med venlig hilsen 
Per Brændgaard


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

4.3 9 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading