Danmark er blevet et idioti

Et samfund kan ledes på forskellige måder. Du har f.eks. nok hørt om demokrati. Måske tror du ligefrem hørt, at Danmark er et demokrati. I så fald vil jeg bede dig om at læse § 3 i Grundloven, så du kan blive oplyst.

Danmark er ikke kun et monarki. Vores land er også blevet et idioti, hvilket den nuværende coronasituation er et bevis på. Et idioti er et samfund, der ledes af idioter, dvs. dumme, underintelligente mennesker. Det er f.eks. også idiotist at tro, at Danmark er et demokrati, når det står sort på hvidt i § 3 i Grundloven, at det absolut ikke er tilfældet:

Den lovgivende magt er hos kongen og folketinget i forening. Den udøvende magt er hos kongen. Den dømmende magt er hos domstolene.”

Ja, du læste rigtigt: Den udøvende magt er hos kongen. Det er idiotisk at tro, at der findes en lov i Danmark, der blot er til pynt, selvom idiot-kontrollørerne siden 1953 har prøvet at hjernevaske os til at tro det.

Idioti hos dansk politi

Der er mange andre eksempler på den udbredte idioti i det danske samfund. Politiet anbefaler i ramme alvor folk at bruge Google i stedet for at besvare konkrete spørgsmål om den gældende lovgivning. Det betyder, at der reelt ikke er nogen retssikkerhed, hvis politiet ikke kan eller vil på forhånd oplyse en borger, om en given handling er strafbar eller ej. Politiet flytter den vurdering til Google, hvilket er idiotisk.

Jeg har haft en hel del samtaler med politifolk i de senere år, og det er endnu ikke lykkedes mig at tale med en intelligent politimand, der har været i stand til at forstå, hvad jeg har sagt til ham. Jeg har derfor nu helt opgivet at tale med politiet om noget som helst.

Det virker på mig som om, at det er et krav, at man skal være dum som en dør for at blive ansat hos politiet, i hvert fald hos Københavns Politi som er dem, jeg især har forsøgt at tale med. Man kan faktisk lige så godt tale med en dør, som man kan tale med en politimand.

Politifolk er tilsyneladende vant til, at folk bliver skræmte af deres uniform, autoritet og pistol, og de kan slet ikke finde ud af, hvad de skal gøre, når det preller af på en borger, og når man tilmed udfordrer lovgrundlaget for deres autoritet ved at forsøge at føre en intelligent samtale. Det kan forklare, at politifolks kognitive kapacitet tilsyneladende gradvist falder, jo længere de har arbejdet for politiet. De er simpelthen vant til, at de ikke behøver argumentere for noget som helst, hvorfor den evne forsvinder, da den ikke bliver brugt.

Jeg er nu flere gange blevet sigtet for at fornærme politiet, simpelthen fordi jeg har forsøgt at føre en intellektuel samtale med dem. Til det vil jeg bare sige: Håndjern er en sørgelig erstatning for hjerne. Når hjernen går ud, så går volden ind – også hos politiet.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments