Terrortrussel på Østerbro i går

Vi blev i går mindet om, at terror stadigvæk er en trussel. Fund af en mystisk flaske er nok til at sætte det helt store show i gang.

Området omkring den amerikanske ambassade på Østerbro i København blev afspærret i går sent på eftermiddagen og om aftenen. Politi, antiterror, beredskabsstyrelsen, brandvæsnet, ambulancer, læger, rullemarie, kaffevogn, toiletvogn, pressefotografer og TV2 var mødt op. Jeg har aldrig set så mange forskellige farver køretøjer og uniformer samlet på ét sted.

Det var falsk alarm, men budskabet kom ud. Jeg har tidligere spået, at propagandisterne vil skifte gear til terror, når coronafrygten aftager, og når coronabedraget står til at blive afsløret. Optimalt, set fra fjendens perspektiv, vil det være et terrorangreb med et biologisk våben, der giver et ekstra rationale for at presse befolkningen til at overholde myndighedernes regler og anbefalinger i relation til coronavirus og covid-19 – for vores egen sikkerheds skyld. Det kan måske ligefrem være et biologisk våben i form af et virus, som man kan udvikle vacciner imod. På den måde kan vaccinesælgerne også sælge beskyttelse mod bioterror, og magthaverne har endnu en frygtknap, de kan trykke på for at få gennemført deres uhyggelige, frihedsberøvende politik.

Der er selvfølgelig også den mulighed, at terrorbegivenheder faktisk er, som de udgiver sig for at være. Eller begge dele kan være sandt samtidig, så propagandisterne blot udnytter en virkelig begivenhed, som de ikke selv eller nogen af deres lyssky samarbejdspartnere har sat i værk.

Jeg har tidligere analyseret begivenhederne op til terrorangrebet på Krudttønden på Østerbro, og den analyse viste tydeligt, at enten trak danske efterretningstjenester (eller udenlandske som de samarbejder med) i trådene, eller også er de danske myndigheder totalt inkompetente. Det er også muligt, at udenlandske efterretningstjenester udnytter de danske myndigheders mangel på kompetence og intelligens, når det kommer til denne slags organiseret kriminalitet. Det er bl.a. kommet frem, at de danske efterretningstjenester opfatter israelske Mossad som en samarbejdspartner og ikke som en fjende, hvilket i sig selv afslører dyb naivitet om fjendebilledet i den moderne verden. Jeg frygter, at de danske efterretningstjenester simpelthen gør, hvad de får besked på af USA og Israel uden nogen som helst form for selvstændig, kritisk tænkning omkring, hvad der er gavnligt for det danske folk.

3.8 14 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments