Alle ministre og folketingsmedlemmer bør mentalundersøges nu

Folket bør kræve, at alle ministre og folketingsmedlemmer bliver mentalundersøgt nu. Deres lovforslag, bekendtgørelser og stemmeadfærd i relation til coronaen tyder på, at de er så mentalt forstyrrede, at de er ude af stand til at varetage ledelsen af Danmark. Jeg er hverken psykolog eller psykiater, men jeg kan forestille mig, at der er en … Læs videre Alle ministre og folketingsmedlemmer bør mentalundersøges nu
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
FFE
FFE
fredag, 19 februar 2021, 8:36 08:36

100% enig🕊✊🏻

Nicklas
fredag, 19 februar 2021, 8:49 08:49

Yderst morsom og ganske sandfærdigt perspektiv at formidle. Det er derfor det er morsomt. Ja Tragi-komisk er det vel nu engang, hvis man skal prøve at tage det seriøst. Men det er sgu svært når så meget er så latterligt, åbenlyst, og uden logisk mening, men folket acceptere tilstandende og følger ordre som de bliver forslået at udfører til fordel for en krisehåndtering af et problem som ikke engang er reelt, men blot en forslået aktuel hypotese uden noget evidens at underbygge denne med. Videnskab ? Hvor er den henne ? Videnskab er blevet til en religion. Vi tror på… Read more »

bernadotte
fredag, 19 februar 2021, 10:27 10:27

Bravo Per! Stil det som et borgerforslag på https://www.borgerforslag.dk/ !