Alle ministre og folketingsmedlemmer bør mentalundersøges nu

Folket bør kræve, at alle ministre og folketingsmedlemmer bliver mentalundersøgt nu. Deres lovforslag, bekendtgørelser og stemmeadfærd i relation til coronaen tyder på, at de er så mentalt forstyrrede, at de er ude af stand til at varetage ledelsen af Danmark.

Jeg er hverken psykolog eller psykiater, men jeg kan forestille mig, at der er en skræmmende høj forekomst af bl.a. disse diagnoser blandt især vores ministre men også de folketingsmedlemmer, der stemmer for epidemiloven:

  • Patologisk sygdomsangst med overdrevet frygt for corona og covid-19 og underdrevet frygt for de sundhedsmæssige konsekvenser af at føre en ensidig politik, der kun bekæmper én sygdom og én risikofaktor
  • Antisocial personlighedsforstyrrelse med total tilsidesættelse af menneskers behov for nære, frie relationer med andre mennesker
  • Subklinisk og klinisk psykopati med fravær af empati og parathed til at begå strafbar, personskadelig kriminalitet uden dårlig samvittighed
  • Narcissistisk personlighedsforstyrrelse med overdrevet fokus på egen magt, rigdom og karriere
  • Patologisk massepsykose med forvrænget virkelighedsopfattelse og fravær af selvstændig, kritisk tænkning
  • Skizofreni med ulogisk, usammenhængende tænkning
  • Dominans/underkastelse-perversion med underkastelse for eksterne magthavere og videre kompensatorisk dominans af folket – eller switching som det hedder i BDSM-miljøet

Ministre og folketingspolitikere, der har været sindssyge i gerningsøjeblikket, kan naturligvis ikke straffes for deres gerninger. Men psykopati m.v. er ikke sindssyge, og psykopatiske, kriminelle beslutninger kan og bør straffes. Under alle omstændigheder så bør personer med mentale diagnoser, der gør det umuligt at tjene folket øjeblikkeligt fjernes fra Folketinget.

Hvis vi bruger 100 milliarder om året på at mentalundersøge alle beslutningstagere i samfundssystemet i Danmark, så ville folket få meget mere for pengene, end hvis vi bruger de ufatteligt mange penge på tossede coronatest.

Jeg foreslår, at en gruppe frivillige psykologer og psykiatere allerede nu tager initiativ til at opstille testtelte foran Christiansborg, hvor politikerne kan gå ind og blive mentaltestet. Det kan jo være, at nogen af dem rent faktisk ikke fejler noget, og det skal de selvfølgelig så have lov til at gå ind og blære sig med på talerstolen.

Når de syge eller forstyrrede politikere er blevet fjernet fra magten, så skal de selvfølgelig tilbydes ordentlig behandling. Hvis det ikke er muligt, så skal de isoleres i en egnet facilitet, hvor de kan hygge sig med deres vatpinde og kanyler, mens vi andre beskyttes mod deres sundheds- og samfundsskadelige beslutninger.

Mentalundersøgelsen bør hurtigst muligt udvides til også at omfatte ansatte i politiet, hvor alle med unormal lav grad af empati bør flyttes til jobs i det offentlige, hvor de ikke er en del af den udøvende magt og ikke har med mennesker at gøre.

Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
FFE
FFE
fredag, 19 februar 2021, 8:36 08:36

100% enig🕊✊🏻

Nicklas
Nicklas
fredag, 19 februar 2021, 8:49 08:49

Yderst morsom og ganske sandfærdigt perspektiv at formidle. Det er derfor det er morsomt. Ja Tragi-komisk er det vel nu engang, hvis man skal prøve at tage det seriøst. Men det er sgu svært når så meget er så latterligt, åbenlyst, og uden logisk mening, men folket acceptere tilstandende og følger ordre som de bliver forslået at udfører til fordel for en krisehåndtering af et problem som ikke engang er reelt, men blot en forslået aktuel hypotese uden noget evidens at underbygge denne med. Videnskab ? Hvor er den henne ? Videnskab er blevet til en religion. Vi tror på… Read more »

bernadotte
bernadotte
fredag, 19 februar 2021, 10:27 10:27

Bravo Per! Stil det som et borgerforslag på https://www.borgerforslag.dk/ !