Bliver danske Dronning Margrethe påvirket af israelske Mossad?

Kabinetssekretariatet i Kongehuset fungerer som bindeled mellem regeringen og Dronning Margrethe. Det er den politisk mest magtfulde del af Kongehuset.

Den derfor ekstremt magtfulde position som chef for kabinettet – kaldet kabinetssekretæren – hedder Henning Fode. Den position har han haft siden 2007. Han har tidligere bl.a. været rigsadvokat (1995-2007) og chef for Politiets Efterretningstjeneste (1984-1988).

Da Henning Fode var chef for PET havde den israelske efterretningstjeneste Mossad en mand fast placeret i PETs hovedkvarter. Det afslørede Information den 18. august 2010. Først da der kom ny PET-chef blev Henning Fodes alt for tydelige samarbejde med Mossad stoppet.

Hvordan mon Kongehusets forbindelse er til den israelske efterretningstjeneste i dag? Kan det tænkes, at Mossad har rekrutteret Henning Fode, så han nu fortæller Dronning Margrethe, hvad hun skal give Mette Frederiksen af ordrer om coronaen? Det ville i bekræftende fald så pludselig få Mette F-regeringens coronapolitik til at give god mening, og vi ville vide, hvem fjenden egentlig er.

Husk § 3 i Grundloven:

Den lovgivende magt er hos kongen og folketinget i forening. Den udøvende magt er hos kongen. Den dømmende magt er hos domstolene.”

4 23 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments