Kram som kærlig vækkelse og fredelig revolution

Det er som om, at de forskellige, underlige projekter, som jeg har følt mig kaldet til siden 2015, nu er begyndt at danne en fuld cirkel.

Jeg havde i går introduktionsmøde til Oplysningsgruppen i min lejlighed på Østerbro.

Der var et godt fremmøde af engagerede mennesker, og efter vi havde delt erfaringer med at blive overfaldet af politiet, drøftede vi, hvordan vi på fredelig og effektiv vis kan kæmpe imod det coronavanvid, der har besat de fleste danskeres sind. Der var mange gode bud, og jeg luftede også mine visioner om oplysning og strategisk kommunikation som vejen frem – samt hvordan man kan gribe det an helt konkret.

Til sidst gik vi en tur rundt på Østerbro for at handle uden mundbind. Det er en god øvelse for begyndere. Jeg erfarede igen, at takeaway-stedet Smag på Nordre Frihavnsgade er den mest fascistiske butik i området. Det er ulovlig diskrimination og overtrædelse af handicapbekendtgørelsen, når man, som Smag gør, beder kunder forlade butikken, alene fordi de er handicappede. Det er i denne situation at betragte som et handicap, hvis man ikke kan tåle at gå med mundbind, som man er fuldt ud lovligt undskyldt for ikke at bruge, når man har det handicap. Smag kan derfor se frem til endnu en politianmeldelse. Ikke fra mig men fra de andre, som blev smidt ud af de to udenlandske ansatte i Smag-butikken.

Jeg har i dag besluttet, at de fysiske møder og events i Oplysningsgruppen fremover skal fokusere på kram som kærlig vækkelse og fredelig revolution. Både det åndelige og det fysiske kram. Jeg vil guide deltagerne i meditation på ubetinget kærlighed og vise, hvordan man også kan kramme folk med mundbind, som man går forbi på gaden, alene ved at bruge Ansigt & Intention (AI). Jeg vil invitere medlemmerne af Oplysningsgruppen til events, hvor vi går rundt og tilbyder kram til folk med mundbind. Håbet er, at den erfaring med at kramme et andet levende menneske kan bryde den onde cirkel af frygt og isolation. Alle kram vil naturligvis kun ske med samtykke.

Vi vil desuden tilbyde kram til politibetjente. Især betjente der udviser tegn på mangel på empati. Forskning har vist, at meditation på kærlig venlighed, som et kram kan være en kropsliggjort udgave af, kan øge indfølingsevnen. Håbet er, at det vil reducere den fascistiske og psykopatiske adfærd hos det gul-sorte politi.

Vi vil desuden tage rundt og besøge de politikere, ministre og myndigheder, der er involveret i coronabesættelsen af Danmark, og tilbyde dem kram på samme måde. Håbet er, at kram med den rette åndelige intention, kan være en genvej til vækkelse af Lyset i den enkelte.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om dette, så skriv til mail@perbraendgaard.dk. Jeg vil så sætte dig på en mailingliste, og du vil modtage en invitation via e-mail til et online Zoom-videomøde i morgen søndag den 21. februar kl. 15-17. Politiets Efterretningstjeneste er også hjerteligt velkommen.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments