Jeg forstår godt, at du ikke ‘vågner’

Er du også træt af at høre på dem, der går rundt med skilte, som råber eller slår på grydelåg, som mener, at du skal VÅGNE?

Hvad er der nu i vejen med vækkeur og morgenkaffe? Det har da indtil videre vækket dig hver dag, så hvorfor al det ævl om at ‘vågne’?

Spøg til side. Råberne mener jo nok, at det er noget særligt, du skal vågne op til. Noget med sandheden om corona; at det i virkeligheden er et stort bedrag, der slet ikke handler om at bekæmpe et farligt virus, men udelukkende om at opnå kontrol over hele verdens befolkning.

Ja, det lyder langt ude, og du tænker jo nok, hvis de virkelig havde ret, så ville nogen af Danmarks mange dygtige, seriøse journalister jo have gravet det frem og afsløret det nu. Mediekontrol og propaganda findes jo ikke længere, ved du.

Hvis du allerede føler dig vågen, så er du ikke motiveret for at vågne. Hvis du allerede føler dig velorienteret fra pressen, så er du ikke motiveret for at søge mere information.

Du har jo i øvrigt også andet at bruge din tid på end at lave faktatjek af pressens faktatjek af dem, der kritiserer pressens fakta for at være fake news. Du har flere gange orienteret dig i både DR, TV2, Berlingske, Jyllands-Posten og Politiken, og de fortæller jo alle den samme historie om coronaen. Ergo må det være de klinke-klonke-tossede konspirationsteoretikere, der tager fejl. Mediekontrol og propaganda findes jo ikke, vel?

Du har travlt med dit arbejde, så du kan tjene penge, så du kan betale din husleje og købe nye ting, som du ikke rigtigt har brug for. Det er jo et fuldtidsarbejde i sig selv at finde ud af, hvem man så skal tro på, hvis man ikke længere kan tro på pressen. Det har du da virkelig ikke tid til. Det er jo kun arbejdsløse samfundstabere, der har overskud til at spilde tiden på det. Og sæt du opdager, at pressen faktisk lyver for dig, så bliver du nødt til at træde ud af systemet, og så mister du dit arbejde, dine penge, dine relationer og din anerkendelse. Shit, mand!

Du har jo faktisk også børn og familie, du skal tage dig af, så du har da virkelig ikke tid til at høre på al det ævl, som de paranoide sølvpapirshatte lukker ud. Det er meget lettere at ryste på hovedet og gå videre sammen med flokken ud ad vejen hen mod kanten til det dybe fald ned i det store mørke hul, hvorfra der er ingen vej op igen. Halleluja!

Så jeg forstår godt, at du ikke vågner, da du allerede er død. Åndeligt død.

“Mæh” siger det døde får, der som en zombie følger flokken. “Mæææææææh”.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Primdahl
søndag, 21 februar 2021, 10:52 10:52

Åh ja, den kære død – den eneste vej til sand frihed <3

… er det ikke det, alle de vågne siger? Altså, måske lige undtaget alle de vågne, der siger det modsatte. Og, måske lige undtaget alle de vågne der siger noget helt andet, eller slet ikke siger noget overhovedet 🙂

You think you are alive because you breathe air? Shame on you, that you are alive in such a limited way. Don’t be without Love, so you won’t feel dead. Die in Love and stay alive forever. — Rumi

Mææææææææh <3