Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
ullasim
ullasim
søndag, 21 februar 2021, 16:59 16:59

Jeg tager i forvejen en multivitaminpille og en D3 Vitaminpille, en Zink og Silica vitamintablet. Da jeg ikke kan fordrage fisk, kan jeg så tage en fiskeoliepille i stedet for? Tak for dit indlæg <3 Kram får jeg, når jeg deltager i demoer rundt omkring! <3

Hansen
Hansen
onsdag, 24 februar 2021, 21:20 21:20

Fortrinligt indlæg og super god information om at styrke immunforsvar. Tak. Meget relevant i forhold til denne “Five questions – one solution – the free choice” spørgeskema, som netop er om “den naturlige vaccine” og et lejrskoleophold for dem der vælger smitte fremfor vaccine. Trygt og med samfundssind naturligvis. https://forms.gle/muf8KWP7sVuF7A5XA

mifrank
mifrank
torsdag, 25 februar 2021, 15:16 15:16

Er der ikke en bagatelgrænse på et vist antal milligram. “Til eget brug”.
Hvad kræver det at politiet tiltvinger sig adgang til lejl. – eller min lejl.
Er det ikke blevet lovligt at få CBD olie med max 0,2% tilsendt fra EU-lande.