Dansk statspropaganda på DR promoverer vaccine-apartheid efter israelsk model

DR programmet Deadline bragte i går den 21. februar 2021 kl. 22:30 sidst i udsendelsen promovering af vaccine-apartheid efter israelsk model.

Se selv udsendelsen her

Israel har nu vaccineret stort set hele den del af deres befolkning, som ønsker at blive vaccineret mod covid-19. Det ønsker de fleste åbenbart, med undtagelse af palæstinensere og ortodokse jøder. Det betyder, at Israel nu bliver endnu mere opdelt med de vaccinerede israelere på A-holdet og de ikke-vaccinerede muslimer og jøder på B-holdet. Det foregår rent teknisk ved hjælp af et vaccinepas til mobiltelefonen, der ligner den samme teknologi, som den danske regering og dele af det danske erhvervsliv ønsker at rulle ud i Danmark også.

At Deadline-udsendelsen er propaganda og ikke journalistik fremgår bl.a. ved, at der kun var pseudokritik og ikke rigtig kritik. Det israelske vaccinationsprogram blev kritiseret for ikke at være hurtigt nok og for, at hjemmesiden hvor man kunne bestille vaccination og vaccinepas brød sammen på grund af overbelastning. Det er pseudokritik, der reelt fremmer i stedet for at udfordre narrativet.

Der var dog også propaganda af en langt mere dyster slags i DR-udsendelsen i går aftes. Flere kritikere af Israel, zionisme og magtliderlige, ekstremistiske falske jøder (altså folk der kalder sig jøder men som ikke er det i bibelsk forstand, men snarere kriminelle der misbruger jødedomen og jødernes lidelseshistorie som camouflage for deres organiserede, globale kriminalitet) har fremført, at disse farlige fanatikeres tro på en jødisk Moshiach ikke nødvendigvis er Moshiach i form en person; det kan også være Moshiach i form af teknologi, som vaccinepas kan være et godt eksempel på.

De ekstremistiske zionister tror, at der vil komme en stor krig eller lignende, hvorefter verden vil se til Israel for ledelse. Mange af dem tror, at de selv skal skabe denne krig. Det gælder bl.a. den ekstremistiske organisation Chabad, der i mange år har lagt pres på Israels premierminister Benjamin Netanyahu. Corona kan betragtes som den store krig, og løsningen på corona – herunder vaccination og elektronisk overvågning via vaccinepas m.v. – kan betragtes som den nye, moderne Moshiach. Det er, hvad de selv tror, og det er bl.a. blevet dokumenteret af journalist Adam Green fra Know More News.

DR-udsendelsen talte direkte ind i det vanvittige, zionistiske narrativ med formuleringer fra studieværten som, at “verden følger Israel som ledestjerne”, og at Israel er et “medicinsk forbillede” for hele verden. Det opfatter jeg som rendyrket zionistisk propaganda.

DR-udsendelsen viste dog også, at implementering af vaccinepas reelt skaber et apartheid-samfund, hvor folk lever opdelt afhængig af deres vaccinestatus. Udsendelsen viste endvidere, at de rigtige jøder, de ortodokse jøder i Israel, nægter at være med til både lockdown, vaccination og andet zionistisk vanvid. Den interne krig mellem de falske og de ægte jøder i Israel og i resten af verden er interessant at iagttage. Det ville være skønt, hvis de ægte jøder ville gå med i demonstrationer mod det zionistiske coronavanvid og være med til at afsløre det globale bedrag, som vi lige nu alle lider under.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments