Epidemiloven vedtaget: Hvad gør vi nu?

Epidemiloven blev vedtaget af Folketinget i går aftes. Hvad gør vi nu, lille du?

Min egen underbevidsthed har bearbejdet situationen i nat; jeg drømte simpelthen, at jeg var i Nordkorea. I drømmen blev jeg overvåget og forfulgt, og jeg var konstant bange for, at myndighederne pludselig skulle komme og sende mig i fængsel. Jeg var også bange for stikkere blandt mine alt for lovlydige medborgere i det kommunistisk-fascistiske lorteland.

Så vidt drømme om Nordkorea. Hvad gør vi i virkeligheden nu i Danmark? Jeg foreslår en taktik med tre ben: 1. Oplysning. 2. Efterforskning. 3. Modstand.

Oplysning

Vi skal fortsætte og øge oplysningen af vores medborgere. De skal vide, at corona ikke er noget at være bange for. De skal lære, at der findes skjulte magthavere, hvad deres agenda er, og hvordan de trækker i trådene.

Efterforskning

Den borgerdrevne efterforskning af de mistænkte coronakriminelle skal fortsætte. Et godt eksempel på det er denne nye artikel af Anne Sophie Andersen. Jeg kan tilføje, at Per Okkels efter at have startet coronakrigen mod Danmark nu er blevet ansat i Novo Nordisk Foundation, der er medlem af World Economic Forum, som jeg mistænker for at udgøre en stor del af den skjulte fjende, vi er oppe imod. Kan det formentlig ganske vellønnede pensionistjob være hans beskedne belønning for at have samarbejdet med fjenden?

Modstand

Vi skal fortsat demonstrere, og vi skal have mange flere mennesker med i vores demonstrationer. Der er f.eks. Men In Black-demonstration på lørdag kl. 19 i København. Vi skal fortsat gøre brug af vores rettigheder til ikke at adlyde fascisterne, selvom disse rettigheder smuldrer. Vi har dog stadigvæk Grundloven. Vi skal ikke være bange for at gå i retten og gå i fængsel for det vi tror på. Og så skal vi huske, at politiet ikke er vores rigtige fjende. Lad os hellere vinde både de søde og de sure betjente over på vores side ved at tilbyde dem masser af kærlighed og kram.

Vi ses på lørdag!

Det er dumt at ofre sin sundhed for at undgå en sygdom

Og så skal vi huske musik og dans i gaden. Jeg foreslår masser af demonstrationer, hvor der simpelthen ikke er andet på programmet end fed musik og fri dans i gaden. På den måde kan vi vise andre, at vi i hvert fald ikke er bange for et nyt coronavirus, at vi vil ofre vores sundhed for at undgå en sygdom med en overlevelsesgrad på næsten 100 %. Især ikke når vi styrker vores immunforsvar med optimal ernæring og sund, immunstyrkende levevis i øvrigt.

Jeg vil foreslå, at bl.a. Gasolin og Kim Larsen kommer på spillelisten. Kim Larsens krop er jo desværre død, men hans ånd af folkelig protest mod korrupte magthavere lever stadig, og den har aldrig været vigtigere end nu!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments