Efter 9½ måned: Jeg har fået min telefon tilbage fra politiet

Jeg har i dag langt om længe fået min telefon og tablet tilbage fra politiet, som de så har haft konfiskeret siden den 13. maj, dvs. i 9 mdr. og 13 dage. Det handler om Christchurch-videosagen, hvor jeg var kommet på sporet af endnu en omgang zionistiske forbrydelser. Derfor blev zionisternes håndlangere hos Københavns Politi sendt i byen for at chikanere mig til at trække mig fra kampen. Det havde dog den modsatte virkning. Jeg har endnu ikke fået besked fra juridisk afdeling om sagen, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme i retten om den sag! Det skal selvfølgelig være lovligt for borgere og journalister at efterforske mistanker om alvorlige forbrydelser mod i princippet hele verdens befolkning – specielt nu hvor politiet og efterretningstjenesterne i det meste af verden arbejder for fjenden.

Jeg har endvidere i dag fået svar fra Politiklagemyndigheden, der afviser at indlede en efterforskning af de to politibetjente, der udsatte mig for diskrimination på Østerport station ved at understøtte DSB-personalets opfattelse af, at jeg skulle forlade stationen, da jeg ikke bar mundbind. Jeg vil nu overveje, om jeg vil starte et civilt søgsmål mod betjentene.

Jeg har endnu ikke fået svar fra Københavns Politi om min anmeldelse af de to DSB-betjente. Jeg mødte dem tilfældigt på Københavns Hovedbanegård i tirsdags og ud fra deres reaktion på at se mig, så er der nogen i systemet, der har skældt dem ud – eller også er der bare bange for at risikere op til 3 års fængsel for deres overtrædelse af straffelovens § 150. Husk den paragraf, når myndighedspersoner misbruger deres magt overfor dig.

Politiet mener så stadigvæk, at jeg skal betale en bøde for at have kaldt dem fascister i en situation, hvor de opførte sig fascistisk. Det mener jeg absolut ikke, at jeg skal betale! Jeg glæder mig derfor til at møde op i Københavns Byret og læse op af ordbogen. Det kan ikke være rigtigt, at man kan få en bøde for at kalde en skovl for en skovl og ikke for en spade – for at overføre situationen fra DSB til Silvan.

4.3 27 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments