Guide til at vække krammeånden i dig

Her får du en optagelse af 40 minutters guidet meditation optaget ved et arrangement hos mig den 10. november 2020. Formålet med meditationen er at vække krammeånden og varme bevidstheden op til den efterfølgende krammemeditation, dvs. meditation med fysisk berøring og nærkontakt. Meditationen omfatter: 10 minutters guidet meditation på åndedrættet10 minutters guidet mindfulness-meditation 10 minutters … Læs videre Guide til at vække krammeånden i dig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]