Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Her bør vi protestere mod besættelsen af Danmark

Vi bør demonstrere og protestere foran de zionistiske fæstninger i København. Jeg har efterhånden deltaget i en hel del demonstrationer mod regeringens coronapolitik. Det har været forskellige typer arrangementer med forskellige arrangører afholdt forskellige steder i København. Jeg vurderer, at første fase er gennemført nu. Det er den fase, hvor demonstrationerne primært har til formål […]

Vi bør demonstrere og protestere foran de zionistiske fæstninger i København. Jeg har efterhånden deltaget i en hel del demonstrationer mod regeringens coronapolitik. Det har været forskellige typer arrangementer med forskellige arrangører afholdt forskellige steder i København. Jeg vurderer, at første fase er gennemført nu. Det er den fase, hvor demonstrationerne primært har til formål […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x