Samtale med Søren Ventegodt om barndomstraumer

Jeg har haft en interessant samtale med Søren Ventegodt, hvor vi bl.a. kom ind på, hvordan vores forskellige traumatiske oplevelser i barndommen har formet vores liv og skabt den motivation, der driver os nu på forskellig vis.

Se samtalen her

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
tirsdag, 2 marts 2021, 12:58 12:58

Tak for den, Per og Søren.

Marie
Marie
torsdag, 4 marts 2021, 9:51 09:51

HOLD DA OP! Jeg er så glad. Lettet. De sidste par år har jeg haft adskillelige debatter/diskussioner med såkaldte åndelige vejledere, shamaner, buddhister, undervisere i coaching, som netop forsøger at fortrænge menneskeligheden/egoet, i en tro på, at et liv KUN værende i nuet, er muligt – en naiv tro på, at lidelsen er en tilstand du kan undgå, bare ved at meditere og ‘slippe’ fortiden. At du da bare kan vælge at være sjæl/ånd, og ikke lade dit ego styre dig. Sikke en omgang forkvaklet vås. Det bliver udlagt som værende den eneste sandhed, og ærligt, har jeg været ‘pist… Read more »