Samtale med Søren Ventegodt om barndomstraumer

Jeg har haft en interessant samtale med Søren Ventegodt, hvor vi bl.a. kom ind på, hvordan vores forskellige traumatiske oplevelser i barndommen har formet vores liv og skabt den motivation, der driver os nu på forskellig vis. Se samtalen her
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
tirsdag, 2 marts 2021, 12:58 12:58

Tak for den, Per og Søren.

Marie
torsdag, 4 marts 2021, 9:51 09:51

HOLD DA OP! Jeg er så glad. Lettet. De sidste par år har jeg haft adskillelige debatter/diskussioner med såkaldte åndelige vejledere, shamaner, buddhister, undervisere i coaching, som netop forsøger at fortrænge menneskeligheden/egoet, i en tro på, at et liv KUN værende i nuet, er muligt – en naiv tro på, at lidelsen er en tilstand du kan undgå, bare ved at meditere og ‘slippe’ fortiden. At du da bare kan vælge at være sjæl/ånd, og ikke lade dit ego styre dig. Sikke en omgang forkvaklet vås. Det bliver udlagt som værende den eneste sandhed, og ærligt, har jeg været ‘pist… Read more »