Jeg har ændret mening om corona

For nogle uger siden vurderede jeg, at bedraget om corona nu var så tydeligt, at det ikke kunne fortsætte, og at fjenden derfor ville ændre taktik og angribe os på anden vis. Jeg må nu konstatere, at det ikke er sket.

Tværtimod er invasionen med corona fortsat ufortrødent i hastigt tempo uden nævneværdig modstand. Jeg har derfor ændret mening om corona: Corona/covid-19 er besættelsesmagtens eneste eller i hvert fald suverænt primære strategi, og jeg/vi kan ikke vente passivt på, at folket da lige om lidt må indse det tykke bedrag.

Den gode nyhed er, at når fjenden satser så massivt på at angribe os med coronaen og tilsyneladende ikke åbner en anden flanke, så har vi gode muligheder for at vinde krigen ved at fokusere alle vores intellektuelle våben på coronafronten. Og det er netop en intellektuel verdenskrig det her, ikke en fysisk krig med traditionelle våben.

Her er nogle forslag til nye våben, som jeg foreslår at vi i friheds- og modstandsbevægelsen også sætter ind mod besættelsesmagten:

  • CORONATERAPICENTRE (CTC). Vi kan etablere et landsdækkende netværk af terapicentre med fokus på eksponeringsterapi til de mange af vores medborgere, der lider af corona-angst. Det bør ideelt set bemandes af frivillige psykologer, der har erfaring i behandlingen af angst og fobi. Alternativt kan dygtige, erfarne psykologer uddanne andre frivillige i at varetage den nødvendige eksponeringsterapi i CTC.
  • TAL OG FAKTA. Tal og fakta om coronabedraget og fjendens besættelse af systemet skal frem i lyset. Det skal udelukkende være tal og fakta fra troværdige, gennemskuelige kilder – helst fra fjendens egne kilder. Det kan her f.eks. være værdifuldt at få frem i lyset, hvem der finansierer WHO, og hvad deres politiske og kommercielle interesser er med perspektivering til det bemærkelsesværdige i, at WHO har så stor autoritet over nationers sundhedssystemer, når WHO så tydeligt nu er en organisation, der varetager særinteresser og ikke folkesundhed.
  • HUMOR, LETHED OG GLÆDE. Vi skal indimellem pakke indignationen og vreden væk og i stedet fylde vores sind med lethed og glæde, når vi går på gaden og viser vores medmennesker, at der ikke er noget at være så bange for. Samtidig er især danskere modtagelige for humor, ligesom de sociale mediers algoritmer og kunstige intelligenser har svært ved at gennemskue humor, sarkasme og ironi. Humor kan hjælpe folk til at indse det absurde i de overbevisninger, de har fået indlært fra de besatte politikere, myndigheder og medier. Coronaen er faktisk sjov, når man vælger at betragte den fra det perspektiv. Humor, dans, kram og næstekærlighed er kraftfulde, fredelige våben, som fjenden ikke rigtigt har noget at stille op imod. Fjendens største frygt er, at vi holder op med at være bange. Det er derfor vores vigtigste mission at hjælpe vores medmennesker til netop det. Det er i øvrigt også sundhedsfremmende at give slip på frygt, når frygten er ubegrundet og irrationel og medfører adfærd, der er skadelig for en selv eller for andre.
4 26 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments