Fjenden vil gøre os til slaver

Dette er del 2 af min sammenskrivning og perspektivering af de centrale budskaber fra Catherine Austin Fitts analyse af covid-19. Du kan se og høre del 1 her. Catherine Austin Fitts mener, at fjenden er den rigeste del af den globale elite. Hun mener, at fjendens slutmål er at gøre os alle til deres slaver … Læs videre Fjenden vil gøre os til slaver
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
karinahyggenamland
karinahyggenamland
fredag, 5 marts 2021, 11:37 11:37

Forholdene er de samme i Norge – den skjulte makteliten opererer gjennom den paramilitære del av Forsvarets etterretningstjeneste «Stay behind» = «Gladio» som også skjuler seg i Frimureriet! Mossad er sterkt representert i «Stay behind» og har stor kontroll på det skjulte maktsystemet – sionismen har tatt kontroll = kommunismen – dette MÅ avsløres – systemet bruker Covid 19 som våpen og tar mer og mer kontroll!
Er det mulig å få til et samarbeide for å avsløre dette!