Vores sidste lovlige selvforsvar: immunforsvaret

Våbenloven i Danmark blev ændret pr. 1. marts, så det nu ikke længere er lovligt at have en peberspray. Det var ellers det eneste lovlige våben til selvforsvar for almindelige mennesker.

Det er endnu uklart, om peber som krydderi også bliver ulovligt, da pulveriseret peber jo også kan bruges som våben. Våbenlovgivningen i Danmark er faktisk så streng, at stort set alt kan regnes som et våben, hvis det er blevet brugt til selvforsvar.

Her i landet er lovgivningen og retspraksis sådan, at man kan være ret sikker på at blive dømt for vold, hvis man bliver overfaldet, forsvarer sig selv og nedkæmper overfaldsmanden. Det er sindssygt, men sådan er det. Hvis du bruger blot den mindste ekstra vold i dit forsvar mod voldsmanden, så bliver du dømt for vold. Og især hvis du bruger et våben som f.eks. en håndfuld friskkværnet peber i dit selvforsvar. Det er dog stadigvæk lovligt at gå med hænder i det offentlige rum, selvom hænder jo også, bl.a. i form af knytnæver, kan udgøre et farligt våben – i de rette hænder. Det skal dog ikke undre mig, om der også snart kommer et lovkrav om, at folk der har gået til boksning eller karate kun må bevæge sig i det offentlige rum med hænderne pakket ind i vat.

Du er særligt sikker på at få en voldsdom, hvis du gør det mindste rent fysisk overfor en politibetjent. Hvis du f.eks. kaster en tom øldåse efter en politibetjent, der forfølger dig uden grund, så vil du også blive dømt for vold, og du kan se frem til flere år på Hotel Gitterly. Hvis en politibetjent derimod brækker hånden på dig uden grund, så er det komplet umuligt at få ham dømt for noget som helst.

Du kan derfor godt droppe alt om at forsvare dig selv eller dine kære ved at bruge vold mod vold, hvis du vil holde dig på den rigtige side af loven. Det eneste selvforsvar, der stadigvæk er lovligt er immunforsvaret. Det kan du styrke ved at optimere din ernæring og leve sundt. Spørgsmålet er dog, om det ikke blot er et spørgsmål om tid, før det også bliver ulovligt at bruge sit immunforsvar i stedet for en medicinsk vaccine mod f.eks. coronavirus. Måske bliver kosttilskud med D-vitamin, C-vitamin, zink og selen ulovlige, da de jo virker som indre våben mod virus, der gør de medicinske vacciner unødvendige, og det kan visse magthavere ikke tolerere. Eller også skal disse farlige kosttilskud fremover sælges i våbenforretninger, så det kræver våbentilladelse at foretage køb.

Verden er blevet sindssyg, og det er kun os selv, der kan helbrede verden. Det gør vi ved at kaste lys over sindssygens mørke, uanset hvor den kollektive sindssyge måtte befinde sig. Oplysning er heldigvis ikke ulovligt – endnu…

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments