De to store hemmeligheder om sex

Den amerikanske antropolog Robert Sepehr har studeret en række okkulte selskaber. Hans forskning afslører to store hemmeligheder om sex.

Hemmelighed #1: Sex som vejen til Lyset

Esoteriske fortolkninger af fortællingen om Adam og Eva i Biblen, tantrisk praksis blandt de første kristne samt okkult visdom fra Østen har én ting til fælles: hemmeligheden om sex.

Hemmeligheden om sex er, at når manden afstår fra udløsning, så kan sex vække Helligånden, bane vejen for spirituel indsigt og være en central praksis i Paradis både på Jorden og i Himlen. Hvis manden derimod altid jagter udløsningen, så spreder det seksuelle begær sig til alle områder af tilværelsen med lidelse til følge.

I følge disse visdomstraditioner bør kvinder også afstå fra udløsning af den seksuelle energi. Det er her vigtigt at skelne mellem udløsninger og orgasmer. Det er udløsningerne og ikke orgasmerne, man skal afstå fra, i følge disse gamle traditioner. Det er ofte lettere for kvinder end for mænd. Forskellen på en udløsning og en orgasme er, at man efter en udløsning er træt og uden lyst til mere sex i forholdsvis lang tid.

Det er min erfaring, at mindful kramning med tøj på er en måde at være rent i energien og nydelsen uden risiko for udløsning og andre bivirkninger ved sex.

Hemmelighed #2: Sex som vejen til Mørket

Robert Sepehr beskriver bl.a. i bogen ‘1666 – Redemption through sin‘, hvordan det lykkedes en falsk jødisk Moshiach at bilde 1 million jøder ind, at syndfuld sex er vejen til spirituel frelse. Den falske Moshiach Sabatai Zevi og hans følger Jacob Franks sataniske sexlære gik under jorden og blev fusioneret med først Den Bavarianske Illuminati og siden Frimurerlogen.

Satanisk sex startede traditionelt med konebytteri og sluttede med sex med børn. Ideen var, at ved at gøre sig til en total synder, så vil en eller anden “gud” belønne en med en særlig magt. De første følgere var almindelige jøder, der blev snydt og bedraget af Sabatai Zevi. Efterhånden er det blevet en mere rendyrket satanisk praksis, uden at de prøver at dække det ind under den abrahamske Gud.

Sex med børn har også haft til formål at skabe intern loyalitet i gruppen, ligesom det har været en måde at bevise, om man har den nødvendige grad af psykopati til at blive betroet magtfulde poster i netværket. Afsløringen er den zionistiske afpresnings-skandale drevet af Jeffrey Epstein og Mossad-agent-datteren Ghislaine Maxwell lige før coronaen startede, viser at svage sjæle stadigvæk bliver lokket i fordærv via organiseret sex med mindreårige – og hvis de svage politiker-sjæles samvittighed begynder at nage dem, så bliver de truet med offentliggørelse af videooptagelser af deres ulovlige, umoralske, skadelige overgreb på børn.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments