Mette Frederiksen bør fængsles nu

Mette Frederiksens adfærd og beslutninger under coronaen tyder i tiltagende grad på, at hun er agent for en fremmed magt, og hun bør derfor fjernes af det danske folk fra posten som statsminister, inden det går helt galt for vores land.

Hendes adfærd og beslutninger tyder specifikt på, at Mette Frederiksen er kontrolleret af medicinalindustrien og af Israel – samt flere andre udenlandske besættelsesmagter.

Resten af regeringen bør fjernes af folket på tilsvarende måde, herunder først og fremmest sundhedsminister Magnus Heunicke, justitsminister Nick Hækkerup, social- og ældreminister Astrid Krag samt børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

Det juridiske grundlag herfor er bl.a. påvirkningsloven, grundloven og straffelovens § 150.

Mette Frederiksen skal fjernes på fredelig, lovlig vis, og hun har naturligvis ret til at forsvare sig selv i retten. Hun bør dog varetægtsfængsles og fjernes fra magten hurtigst muligt, indtil hendes sag kan komme for retten.

Dette er ikke en trussel mod nogen, men en opfordring til retfærdighed og frihed. Folketinget har magten til at fjerne ministre, og den magt bør de gør brug af nu, da de ellers gør sig medskyldige i landsforræderi. Politiet har magten til at foretage varetægtsfængslinger, og den magt bør de også bruge i forhold til ministre, der udfører landsskadelig virksomhed.

Alt dette er blot udtryk for min mening baseret på mine analyser af hændelsesforløbet under coronabesættelsen, og hvordan det er spidset til her på det sidste.

Frihed til Danmark – Vi har fået nok!

4.6 41 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
zanne
lørdag, 6 marts 2021, 13:27 13:27

Tænker de desværre alle er medskyldige, på borgen. Venstre har jo skrivet under på planen i 18, hvordan kan vi folket så få dem alle fjernet på fredelig vis? 🙏🏼💞