Hvad kan man gøre, hvis man gerne vil smittes med corona?

Vi vil i Sundhedsliberalt Folkeparti hjælpe folk, der ønsker at blive smittet med corona, og som ikke har råd til at rejse.

Forfatter Carsten Graff skrev på Facebook den 27. februar 2021 en gribende beretning om, at han var nødt til at rejse verden rundt, bryde alle regler, og han skulle helt til Brasilien for at blive smittet med corona. Ja, han var på mission for at blive smittet med det virus, der bliver omtalt som ekstremt smitsomt og utroligt farligt.

I indlægget beskriver Carsten Graff selv sit forløb med den angiveligt særligt farlige brasilianske mutation som en “mild influenza”: 4-5 dage med en smule feber, træthed og mistet appetit. Derefter nogle dage med sved, energien kom tilbage og efter 7-8 dages samlet sygdomsforløb var han næsten tilbage til normal, beretter han fra Sao Paulo i Brasilien.

Hans historie har inspireret mig til at foreslå et nyt sundhedskoncept om corona-dating. Altså hvor folk, der er blevet smittet med corona, kan mødes med folk, der ønsker at blive smittet med corona. Det vil både hjælpe dem, der lever i isolation med corona, da de jo så kan få besøg, og det vil hjælpe andre som Graff, der ønsker at blive smittet.

Jeg har selv flere gange efterspurgt kontakt med folk, der var smittet med corona. Jeg har også opsøgt covid-afdelinger på landets hospitaler, men der er ingen af dem, der har ringet tilbage til mig. Under hele coronaen har jeg krammet med hundredevis af mennesker – også uden held. Det er træls, at det skal være så svært at blive smittet med noget, der angiveligt er så udbredt, og som smitter så let, og som jo faktisk ville kunne styrke mit naturlige immunforsvar. Jeg har desværre ikke råd til at rejse til hverken Brasilien eller Sydafrika, og nu er der heller ikke længere nogen mink i Nordjylland, som jeg kunne tage op og kramme med.

Sundhedsliberalisme omfatter retten til at leve livet frit og tage den sygdom, som det måtte medføre. Alternativet – sundhedsfascisme – medfører, at man bliver tvunget til at undgå sygdom, hvilket reelt er et fængsel. Et eksistentielt, altomfattende fængsel. Danmark og resten af verden er hastigt ved at blive et totalitært, sundhedsfascistisk samfund. Det kan vi kun komme ud af, hvis vi accepterer retten til at blive syg som en fundamental menneskerettighed. Man skal selvfølgelig også have ret til at undgå sygdom, men det må ikke ske på bekostning af andres frihed til at blive syg. Det er filosofien i sundhedsliberalisme, som du kan støtte via mit politiske parti, Sundhedsliberalt Folkeparti.


Carsten Graff tilføjer: “Jeg brød faktisk ikke rigtig nogle regler. Alt hvad jeg har gjort er fuldt lovligt. Derfor er Brasilien et godt sted at blive smittet. Her har man meget få regler.”

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments