Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Nur
Nur
tirsdag, 9 marts 2021, 21:57 21:57

jeg synes, det er interessant, at dem, jeg personligt kender, som faktisk er angstpatienter og patienter i psykiatrien, skrøbelige og sårbare faktisk er dem, som har været de mest frygtløse omkring ‘corona’, i min omgangskreds, og hurtigt har gennemskuet agendaen. Hvorimod de psykisk robuste og stærke, raske og velfungerende har været skræmt og fuldstændig blindt tror på statens og medicinal-industriens fortælling. Har taget deres vacciner og opfører sig allerede som adfærdsregulerede robotter. Hvis nogen virkelig vil skabe lydige robotslaver, er der ingen grund til at chippe folk. De fleste er allerede lydige robotter, som hilser the Great Reset velkommen, for… Read more »