Endnu en offentlig ansat coronachef skifter til World Economic Forum-virksomhed

Administrerende direktør i Lægemiddelstyrelsen, Thomas Senderovitz stopper med øjeblikkelig virkning, meddelte TV2 i går. Senderovitz har fået nyt job hos Novo Nordisk. Hans sidste offentlige bedrift for Lægemiddelstyrelsen var den kiksede TikTok-video om coronavacciner målrettet de unge. Departementschef i Sundhedsministeret, Per Okkels blev også ansat hos Novo Nordisk, efter han forlod kommandoposten i den dybe … Læs videre Endnu en offentlig ansat coronachef skifter til World Economic Forum-virksomhed
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 10 marts 2021, 7:44 07:44

Du skal vise 100pct lydighed og være villig til at tabe ansigt og gå igennem ild og vand, så headhunter de dig til dræberindustriens maskinrum…