Endnu en offentlig ansat coronachef skifter til World Economic Forum-virksomhed

Administrerende direktør i Lægemiddelstyrelsen, Thomas Senderovitz stopper med øjeblikkelig virkning, meddelte TV2 i går. Senderovitz har fået nyt job hos Novo Nordisk. Hans sidste offentlige bedrift for Lægemiddelstyrelsen var den kiksede TikTok-video om coronavacciner målrettet de unge. Departementschef i Sundhedsministeret, Per Okkels blev også ansat hos Novo Nordisk, efter han forlod kommandoposten i den dybe … Læs videre Endnu en offentlig ansat coronachef skifter til World Economic Forum-virksomhed
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 10 marts 2021, 7:44 07:44

Du skal vise 100pct lydighed og være villig til at tabe ansigt og gå igennem ild og vand, så headhunter de dig til dræberindustriens maskinrum…