Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Endnu en offentlig ansat coronachef skifter til World Economic Forum-virksomhed

Administrerende direktør i Lægemiddelstyrelsen, Thomas Senderovitz stopper med øjeblikkelig virkning, meddelte TV2 i går. Senderovitz har fået nyt job hos Novo Nordisk. Hans sidste offentlige bedrift for Lægemiddelstyrelsen var den kiksede TikTok-video om coronavacciner målrettet de unge. Departementschef i Sundhedsministeret, Per Okkels blev også ansat hos Novo Nordisk, efter han forlod kommandoposten i den dybe […]

Administrerende direktør i Lægemiddelstyrelsen, Thomas Senderovitz stopper med øjeblikkelig virkning, meddelte TV2 i går. Senderovitz har fået nyt job hos Novo Nordisk. Hans sidste offentlige bedrift for Lægemiddelstyrelsen var den kiksede TikTok-video om coronavacciner målrettet de unge. Departementschef i Sundhedsministeret, Per Okkels blev også ansat hos Novo Nordisk, efter han forlod kommandoposten i den dybe […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x