Potcast #1: Corona for satan

Her er første episode af min nye potcast-serie med intuitive og spirituelle indsigter fra dyb meditation.
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
claus
claus(@amano)
torsdag, 11 marts 2021, 14:49 14:49

Jeg giver dig ret Per. Jeg oplever det samme, at der er en “spell” en fortryllelse, en hypnotisk sort magi der, har besat danskerne. Jeg har flere gange vågnet fra drømme om natten, med en indsigt om den mind control der styrer folket.

claus
claus(@amano)
torsdag, 11 marts 2021, 14:55 14:55

I morges under morgenmaden, sagde min fireårige søn følgende: I dag går det hele i sort. Der bliver slukket for al strøm og al internet. WOW, jeg noterer det her, som vidnesbyrd om at han rent faktisk sagde det. Jeg mener aldrig jeg har talt om dette til ham, så hvor han har det fra ved jeg ikke. Han kunne ikke svare på hvor han havde det fra, dat jeg spurgte ham, om det var noget han havde drømt, eller hvor han havde hørt det