Potcast #1: Corona for satan

Her er første episode af min nye potcast-serie med intuitive og spirituelle indsigter fra dyb meditation.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 11 marts 2021, 14:49 14:49

Jeg giver dig ret Per. Jeg oplever det samme, at der er en “spell” en fortryllelse, en hypnotisk sort magi der, har besat danskerne. Jeg har flere gange vågnet fra drømme om natten, med en indsigt om den mind control der styrer folket.

torsdag, 11 marts 2021, 14:55 14:55

I morges under morgenmaden, sagde min fireårige søn følgende: I dag går det hele i sort. Der bliver slukket for al strøm og al internet. WOW, jeg noterer det her, som vidnesbyrd om at han rent faktisk sagde det. Jeg mener aldrig jeg har talt om dette til ham, så hvor han har det fra ved jeg ikke. Han kunne ikke svare på hvor han havde det fra, dat jeg spurgte ham, om det var noget han havde drømt, eller hvor han havde hørt det