Mette F. bliver instrueret i vaccinepas af Benjamin Netanyahu

Den zionistiske premierminister Benjamin Netanyahu har vist Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, hvordan vaccinepas skal virke. Demonstrationen foregik i et fitnesscenter i Israel.

Se videoen her

Adam Green fra Know More News har tidligere afsløret, at nogle ekstremistiske zionister opfatter denne form for teknologi som deres nye Moshiach. I erkendelse af at deres “jødiske” konge åbenbart ikke vender tilbage foreløbig i form af en person, så har zionisterne tilsyneladende taget sagen i egen hånd ved at skabe den globale coronafrygt samt løsningen i form af den teknologiske Moshiach med Israel som et lys for alle nationer i verden.

3.6 9 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments