Mette F. bliver instrueret i vaccinepas af Benjamin Netanyahu

Den zionistiske premierminister Benjamin Netanyahu har vist Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, hvordan vaccinepas skal virke. Demonstrationen foregik i et fitnesscenter i Israel. Se videoen her Adam Green fra Know More News har tidligere afsløret, at nogle ekstremistiske zionister opfatter denne form for teknologi som deres nye Moshiach. I erkendelse af at deres “jødiske” konge åbenbart … Læs videre Mette F. bliver instrueret i vaccinepas af Benjamin Netanyahu
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dorjef
torsdag, 15 juli 2021, 11:25 11:25

“So this is the green passport, and this is going to be the path of many countries, many countries”. Siger Netanyahu i videoen!

Siden hvornår er han blevet udvalgt til at være toneangiver for hvad andre lande skal gøre? Men lige meget hvad er det tydeligt at når Netanyahu taler, så lytter Mette Frederiksen.