Tragisk dag: Nanna Fri uskyldigt dømt

Den 12. marts 2021 vil gå over i historien som en af de mørkeste dage i Danmark. Nanna Fri blev i Københavns Byret i dag idømt 2 års ubetinget fængsel for at have sagt disse ord fra en scene ved en demonstration: “lad os smadre byen – på en ikke-voldelig måde”.

Nanna blev dømt skyldig på en ikke-dokumenteret konspirationsteori udarbejdet af politiet. Jeg håber, at de tre byretsdommere skammer sig godt og grundigt nu, men det gør de desværre nok ikke. Jeg håber især, at mange flere danskere nu begynder at vågne op og indser, hvad det er for et system, coronafascismen har indført i Danmark.

Her er tre videoer fra mine oplevelser og ytringer i dag.

På vejen derind:

Jeg går på Strøget med mine skilte og smadrer byen på en ikke-voldelig måde:

Reaktioner efter dommen:

Jeg stillede politiet foran byretten følgende spørgsmål, som jeg ikke fik svar på:

  • Jeg har nu gået rundt og smadret byen på en ikke-voldelig måde i flere timer. Hvorfor er jeg ikke blevet anholdt?
  • Er der en særlig form for ikke-vold, man skal bruge for at blive fængslet? Eller er det kun, hvis man opfordrer til ikke-vold iført sort tøj på en lørdag aften, at man bliver anholdt?
  • Da man nu bliver fængslet for at opfordre til ikke-vold, skal man så opfordre til vold for at være sikker på ikke at blive fængslet? Bare for at forstå logikken i det nye retssystem, som åbenbart gør sig gældende i Danmark fra i dag.

Alt dette er baseret på en skræmmehistorie om corona, der simpelthen er fup. Det lykkedes mig at få sneget dette budskab igennem på TV2, som du kan se her:

Forinden havde jeg konfronteret de fremmødte journalister fra henholdsvis DR og TV2 med bl.a. disse spørgsmål:

  • Hvorfor laver I propaganda i stedet for journalistik om corona?
  • Hvorfor stiller I aldrig kritiske spørgsmål om coronahistorien?
  • Hvorfor får kritiske eksperter aldrig taletid?
  • Hvorfor samarbejder I med besættelsesmagten?

Som sædvanligt får man aldrig svar, når man stiller kritiske spørgsmål til de ukritiske mainstream-journalister.

Lad os sende vores dybeste medfølelse til Nanna Fri og alle, hun har kær. Og lad os så lave en stor demonstration med en stor scene, hvor alle har mulighed for at stille sig op med denne opfordring: LAD OS SMADRE BYEN – PÅ EN IKKE-VOLDELIG MÅDE!

Nanna Fri-sagen er tragisk på mange måder. Den er også tragisk for dansk politi, som mange danskere formentlig nu har mistet den sidste rest af respekt for. Hvis politiet mener, og det gør de jo åbenbart, at en ung mor skal straffes så hårdt for at udtale de ord, ja det er bare ORD, så er det meget svært at tage politiet alvorligt på andre områder fremover. Det er skadeligt for politiets arbejde mod reel kriminalitet og for beskyttelse af befolkningen. Jeg vil opfordre til, at hver enkelt politibetjent ser på Nanna Fri-dommen og gør op med sig selv, om det er sådan et fascistisk system, man ønsker at arbejde for, eller om det er på tide at skride. Hvis politiet ikke kan ansætte folk til at udføre de fascistiske opgaver, så bliver fascisterne i jakkesæt i kulisserne jo nødt til at gå på gaden selv, og det tør de nok ikke, trods alt. Vi skal have politiet over på vores, folkets, side, med fredelige, lovlige metoder. Lad os kramme dem herover – herover på Lystes side! 🙂

3.9 25 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments