Hvad gør du forkert, hvis du må sende livevideoer med coronakritik?

Facebook har nu igen blokeret mig fra at lave livevideoer på deres platform. Fair nok. Det bestemmer de jo selv. Denne gang havde jeg adgang i to døgn, og jeg forventede også, at da jeg i går udgav nogle ærlige videoer om Nanna Fri-sagen, at jeg ville blive lukket ned igen.

Hvad er Facebook bange for kan ske, hvis jeg har lige så fri adgang til at lave livevideoer som andre brugere har? Eller rettere: Hvad er de magthavere, der påvirker eller kontrollerer Facebooks interne politi bange for ved at give mig samme ytringsfrihed som andre brugere?

Min teori er, at dem, der kontrollerer Facebook, er nogen af de samme, som står bag det store coronabedrag. De er bange for, at hvis jeg har fri adgang via video til hele Danmarks befolkning, så kan jeg vække dem fra deres dybe coronasøvn.

Hvorfor blokerer de så mig og ikke andre aktivister, der også laver livevideoer om corona-vanviddet? Tja, måske fordi magthaverne ikke har andre skud i bøssen end at lukke mig ned. De tror måske, at de har noget andet, som de kan miskreditere andre aktivister med, hvis de skulle gå hen og få for meget gennemslagskraft. Den typiske strategi her er at sikre, at hver enkelt corona-aktivist tror på mindst én udokumenteret konspirationsteori. Men nu er politiet jo selv begyndt at bruge konspirationsteorier mod aktivister, så måske er det våben også ved at være slidt op.

Anyway, så bilder jeg i hvert fald mig selv ind, at jeg fastholder fokus på fakta – om end i en noget holistisk udgave – i mit bidrag til at forsvare Danmark mod besættelsesmagten.

Den globale mafia, der står bag coronabedraget, er den samme mafia, som efter min opfattelse stod bag forsøget på karaktermord på mig via den falske voldtægtsanmeldelse i 2018. Det angreb opfatter jeg, som når man i en gammeldags krig vil besætte et land, så starter man med at sende specialtropper ind bag fjendens linjer for at fjerne strategiske mål i det skjulte. Jeg føler mig beæret over at være udvalgt som sådan et mål.

Nu hører jeg kun nogle små ynkelige pip med påstande om, at jeg er en krænker, og derfor skal man ikke tro på, hvad jeg mener om corona osv. Det er blot de sidste skvulp fra det zionistiske honningfælde-angreb på min person, som kun har styrket mit tro på, at denne kamp er værd at kæmpe – på en intelligent, fredelig og åndelig måde. Fjenden hader Jesus, så jeg gør mit bedste for at få Ham involveret i den fredelige del af frihedsbevægelsen, mens den danske folkekirke er en flok zionistisk kontrollerede kyllinger, der ikke tør følge Jesus som både åndelig og politisk rollemodel i dag.

Nu har fjenden derfor ikke rigtigt andre muligheder end at forhindre mig i at ytre mig og trænge igennem til masserne. Derfor bliver jeg censureret på Facebook, og derfor er der ingen almindelige journalister, der ønsker at formidle min opfattelse af corona og sundhed, selvom jeg før i tiden var en af de mest citerede sundhedseksperter i medierne i Danmark. Jeg er blevet persona non grata, da jeg afslører metoderne i propagandakrigen, og da det jo ikke er rart som journalist eller redaktør at få at vide, at man arbejder for en fremmed besættelsesmagt.

Hver gang Facebook sletter mig, så opfatter jeg det som anerkendelse af min indsats. Til dig der stadigvæk må lave livevideoer på Facebook med coronakritik til mange seere, så spørg dig selv: Hvad gør du forkert? Hvad har fjenden på dig, der gør, at de ikke frygter dine ytringer? Er du blevet lokket i en konspirationsfælde, måske indenfor et helt andet område end corona?

Jeg vil dog tro, at Facebooks praksis ændrer sig, når der forhåbentlig meget snart kommer konkurrenter på markedet, der tilbyder den samme service om livevideo.

4.1 21 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
Rubo
søndag, 14 marts 2021, 12:31 12:31

Jeg kan kun give dig ret…