Jeg deltager i Men In Black i aften

Min åndelige guide har fortalt mig, at jeg skal deltage i Men In Black i aften. Det er for usikkert for mig at blive væk. Det fascistiske politi og retssystem skal ikke forhindre mig i at udtrykke min retfærdige indignation og vrede på ikke-voldelige måder.

Knivstikkere, zionistiske civilagenter, m.fl. kan bare komme an. Jeg er beskyttet af Lyset.

Lad os smadre byen – på en IKKE-VOLDELIG måde!

Hvis politiet vil forsøge at gøre mig skyldig i andres eventuelle voldskriminelle adfærd i aften som følge af denne fredelige ytring, som de gjorde med Nanna Fri, så vil jeg glæde mig til at se politiet i retten! Jeg vil foreslå, at vi springer Københavns Byret over, der tilsyneladende er dybt korrupt. De sidste sunde sjæle i systemet må stramme sig an nu, hvis de vil forhindre, at en stor del af befolkningen fuldstændigt mister respekten for både politiet og retten, så landet ender som Det Vilde Vesten. Dette er ikke en trussel, men en reel bekymring for mit fædreland.

Frihed til Danmark – Vi har fået nok!

Arrangementet i aften starter kl. 19:00 på Hulgårds Plads, 2400 København NV. Mere info i begivenheden på Facebook

4.5 10 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments