Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Nanna Fri-skandalen: Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti melder fascistisk kulør

S, DF og DR spiller med i avanceret propaganda for fortsat coronafascisme. I en ny propaganda-artikel fra statsmediet DR med overskriften Corona-dobbeltstraf mod 30-årig kvinde vækker rystelser på Christiansborg udtaler S og DF, at de mener, at dobbeltstraf til Nanna Fri er helt på sin plads, da sagen havde forbindelse til covid-19. Det kommer ikke […]

S, DF og DR spiller med i avanceret propaganda for fortsat coronafascisme. I en ny propaganda-artikel fra statsmediet DR med overskriften Corona-dobbeltstraf mod 30-årig kvinde vækker rystelser på Christiansborg udtaler S og DF, at de mener, at dobbeltstraf til Nanna Fri er helt på sin plads, da sagen havde forbindelse til covid-19. Det kommer ikke […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x