Nanna Fri-skandalen: Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti melder fascistisk kulør

S, DF og DR spiller med i avanceret propaganda for fortsat coronafascisme. I en ny propaganda-artikel fra statsmediet DR med overskriften Corona-dobbeltstraf mod 30-årig kvinde vækker rystelser på Christiansborg udtaler S og DF, at de mener, at dobbeltstraf til Nanna Fri er helt på sin plads, da sagen havde forbindelse til covid-19. Det kommer ikke … Læs videre Nanna Fri-skandalen: Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti melder fascistisk kulør
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.