16 års fængsel for en facebook-video?

En mand er blevet sigtet for i en video på Facebook at have fremlagt trusler mod statsminister Mette Frederiksen, sundhedsministeren, Ny Borgerliges partileder og rigspolitichefen. Han står nu til 16 års fængsel.

I videoen har han i følge Ekstra Bladet sagt, at han “vil jagte” de navngivne personer, uden dog at konkretisere hvorledes den “jagt” skulle foregå. Manden omtalte også Nanna Fri som “en frihedskæmper for Danmark” samt en anklager som “en klovn”.

Hvis man vil foretage organiseret kriminalitet mod folkesundheden og folkefriheden, så er det ganske smart at være ansat i det offentlige, da man så er beskyttet af straffelovens § 119.

Manden med videoen står nu til 16 års fængsel, da det udløser dobbelt straf, når man fremfører trusler mod offentligt ansatte, som man mistænker for at stå bag krigen med corona mod det danske folk.

Tillad mig at understrege, at jeg er modstander af enhver form for vold, herunder også trusler om vold mod offentligt ansatte kriminelle og mod offentligt ansatte kollaboratører med den udenlandske besættelsesmagt.

4.2 18 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments