Ingen ytringsfrihed for MeToo-ofre

Jes Dorph skulle have startet som foredragsholder om MeToo gennem foredragsbureauet Athenas.

Athenas har stoppet samarbejdet nu, inden det gik i gang, formentlig fordi de blev udsat for pres fra landets militante feminister.

Det er endnu et eksempel på, at der ikke er nogen ytringsfrihed for ofre for MeToo. Det er ikke tilladt at ytre sig som mand om, hvordan det er at være offer for beskyldninger om at være krænker. Athenas og de unuancerede feminister er dermed med til at fastholde kvinders beskyldninger mod mænd om seksuelle krænkelser som det muligvis stærkeste politiske våben mod enhver mand, der vover sig til at kritisere eller afsløre nogen af de magthavere, der ikke må kritiseres og afsløres – eller hvad der nu ellers kan være af mangfoldige grunde til at angribe uskyldige, heteroseksuelle mænd, der endnu ikke har gennemgået kemisk kastration.

5 6 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments