Tilmeld
Besked om
4 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
PeterT
PeterT
søndag, 14 marts 2021, 18:53 18:53

Nanna uretfærdigt dømt – Underskriftindsamling Fri Nanna Fri Nanna Skov Høpfner talte på et demonstration mod den danske regering og deres korona-restriktioner. I sin tale kom hun med mange gode punkter, men sluttede også med “lad os smadre denne by op på en ikke-voldelig måde. Lad os lave noget støj, så de kan høre, vi er her”. For dette blev hun idømt 2 års fængsel, fordi de brugte en mulighed for at fordoble dommen, når den er coronarelateret. Loven var aldrig beregnet til at blive brugt mod aktivister, men at straffe folk, der begår coronarelaterede forbrydelser som bedrageri. Nanna er… Read more »

kaoticband
kaoticband
søndag, 14 marts 2021, 20:53 20:53

Din video går i stykker tilsidst, den splatter så man ikke kan høre hvad du siger.
Men klart, der er noget helt galt i DK og resten af verden.
Tak for dit arbejde!

Bjarne Holm
Bjarne Holm
søndag, 14 marts 2021, 21:03 21:03

Helle Thorning udtalte på et tidspunkt: “Jeg kan slå Anders Fogh”

Blev hun tiltalt for at have planer om vold?