Corona for begyndere: Hvorfor er der så mange, der protesterer?

Denne artikel er til dig, der først for nylig er begyndt at undre dig over, at der er så mange, der går på gaden og protesterer mod regeringens coronapolitik. Jeg vil her beskrive to forskellige grupper med to forskellige holdninger til det, der foregår i Danmark og resten af verden nu.

Gruppe 1: Forebyggelse af én sygdom må ikke reducere sundheden og fjerne friheden

Den ene gruppe tror på den officielle historie om det nye, muterende coronavirus, der er årsag til den nye covid-19-sygdom. De tror på testen, diagnosen og smittetallene. De tror på al den information, der kommer fra de officielle myndigheder og eksperter, der optræder i de officielle pressemøder, og som bliver citeret hyppigt i de store medier.

MEN: Denne gruppe mener ikke, at det nye coronavirus og den nye covid-19-sygdom – eller andre nye smitsomme virusser og sygdomme for den sags skyld – kan retfærdiggøre de mange forbud, påbud, tvangsforanstaltninger og fjernelser af frihed. Denne gruppe mener, at sundhed skal være baseret på oplysning og frivillighed og ikke på nogen som helst form for tvang. Hverken tvang til mundbind, test, isolation eller vaccine. Sundhed uden frihed er en sygdom, mener de.

Mange i denne gruppe er helt almindelige forældre, der er bekymrede for, hvad f.eks. to coronatest om ugen vil have af skadevirkninger på deres børn. De er også modstandere af vaccinepas, som de opfatter som en ny form for apartheid. Endvidere mener de, at det voldsomme, der gøres nu for at undgå corona, samtidig øger risikoen for andre sygdomme og reducerer sundheden samlet set. Al dette protesterer de imod, uden at være uenige i den herskende fortælling om, at der findes et nyt coronavirus, der er årsag til en ny sygdom, som kan være alvorlig.

Gruppe 2: Historien om corona er fup!

Den anden gruppe mener, at den herskende fortælling om corona er en løgnehistorie. De mener ikke, at der er ført bevis for, at der findes et nyt coronavirus, der er årsag til en ny covid-19-sygdom. Eller det gør der måske, for det gør der hele tiden (det nye er, at det konstant muterende coronavirus nu har et kamerahold med), men den reelle forekomst af covid-19 er meget lav, da den anvendte test og diagnosemetodik gør, at mange andre sygdomme og årsager til sygdom nu bliver fejlklassificeret som covid-19 og det nye coronavirus. Folk undrer sig samtidig over, at så mange med corona slet ikke har nogen symptomer overhovedet eller kun meget milde symptomer. Denne gruppe mener ligeledes ikke, at det er bevist, at de påståede covid-19-vacciner er tilstrækkeligt effektive og sikre, så det er absolut ikke noget, der skal tvinges ind i folk. Tvangsvaccination er overgreb, der er krænkende på alle måder, og indirekte tvang via vaccinepas er apartheid, som civiliserede samfund burde være vokset fra nu.

Denne gruppe mener, at der reelt er tale om en krig ved hjælp af propaganda-skabt frygt for corona, der får den brede befolkning til at acceptere meget voldsomme indgreb i den personlige frihed og sundhed. Der er reelt tale om en tredje verdenskrig, der bliver udkæmpet med nye våben, og hvor fjenden ved hjælp af propaganda, løfter og trusler har manipuleret en del af den danske befolkning til at føre krig mod resten af befolkningen. Gruppe 2 mener simpelthen, at Danmark er ved at blive besat af en udenlandsk besættelsesmagt, og de mange danske mænd og kvinder i gruppe 2 føler sig derfor forpligtet til at forsvare fædrelandet med henvisning til Grundloven:

§ 81. Enhver våbenfør mand er forpligtet til med sin person at bidrage til fædrelandets forsvar efter de nærmere bestemmelser, som loven foreskriver.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments