Ny folkebevægelse for frihed

Min spirituelle guide anbefalede mig i går at etablere en ny bevægelse: Folkebevægelsen fra frygt til frihed.

Det, der forbinder os alle her under coronaen, er frygt og længsel efter frihed. Det er ganske vist forskelligt fra person til person, præcis hvad vi er bange for, men vi er ikke desto mindre fælles om at være bange.

Frygt håndteres bedst ved at se den i øjnene. På den måde mister den taget i en, og fortsat eksponering for angsten fører til, at den aftager og til sidst forsvinder den helt, hvorved frihed er genetableret.

Indtil videre har jeg etableret en hjemmeside og en facebookside om den nye frihedsbevægelse, der forhåbentlig kan forene mennesker på tværs af forskelle i en fælles, fredelig opstandsbevægelse i denne mørke tid i Danmarks historie.

4.5 8 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments