Danmark er nu et land med politiske fanger

Det virker som om, at Danmark er blevet en provins i Kina. Vi er i hvert fald tilsyneladende blevet et land, der sætter folk i fængsel på falske grundlag, hvor den reelle grund er, at de har kritiseret eller afsløret fascismen i systemet. Den nyeste politiske fange er Kristofer Krarup. I september 2020 mødte han … Læs videre Danmark er nu et land med politiske fanger
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aroun
onsdag, 17 marts 2021, 17:46 17:46

åh altså stakkels kat, hvorfor skal den nu sparkes
hvor er der meget had i omløb.
had, aggression, vrede
så træt af det hele. det knuser mit hjerte og min sjæl at se, hvordan mennesker ter sig
vi trænger til et kærlighedskorps
suk, kan slet ikke rumme alt det, der sker 🙁

pas nu på dig selv søde ven, du ser så udmattet ud
husk at tage corona-pauser ude i den helende natur og kig på de sarte, fine forårsblomster, som blomstrer og gror trods alle de restriktioner, der forsøger at kvæle alt livsglæde og kærlighed

kærlige hilsner
Noura

ullasim
onsdag, 17 marts 2021, 19:59 19:59

Det er noget vrøvl du skriver der Per. Eller rettere, mangel på viden om politiske fanger. Hvorfor tror du, at jeg til hver demonstration, går rundt med en banner, hvorpå der står: Befri vores 1000′ er og atter 1000′ er af tvangsanbragte børn, som ved gud også er politiske fanger. Det gør mig faktisk vred, at du tillader dig, at skrive, at danmark er blevet til halv Kina! Danmark er Kina, på børneområdet, og har været det støt stigende, de sidste 5 år. Jeg kan fortælle dig, at MF, pt. får fjernet 50000 børn om året, og da der p.t.… Read more »