Fiktion om fascisme: Jeg fulgte bare ordrer

Man kunne forestille sig, at coronafascismen er blevet indført i Danmark på omtrent denne måde.

Kina: “Vi har opdaget et nyt virus, som vi mener er årsag til alvorlig, akut lungebetændelse. Vi skruer op for fascismen for at beskytte folket mod denne sygdom.”

Pressen: “Vi modtager mange oplysninger og billeder fra Kina. Det ser meget dramatisk ud. Det er god TV. Vi giver den gas.”

WHO: “Vi tror på alt, hvad Kommunistpartiet i Kina fortæller os. De plejer nemlig aldrig at lyve eller lave propaganda overfor hverken deres egen befolkning eller resten af verden. Vi gør, hvad Kina og vores store private sponsor, Bill Gates, synes, at vi skal gøre.”

Statsministeren i Danmark: “Jeg gør bare, hvad jeg får besked på fra WHO, World Economic Forum, Nationalbanken, Dronningen og min departementschef.”

Dronningen i Danmark: “Jeg synes det samme, som de andre royale i Europa – og lader min kabinetssekretær tage sig af det praktiske.”

Kongehusets kabinetssekretær: “Jeg gør, hvad mine gamle venner i den israelske efterretningstjeneste, Mossad, fortæller mig, jeg skal gøre.”

Departementschefen i Sundhedsministeriet i Danmark: “Jeg har drøftet sagen med departementschefen i Statsministeriet, og vi er heldigvis blevet klædt godt på til sådan en situation af mange helt uafhængige rådgivere gennem de sidste par år. Det er vigtigt, at vi udviser handlekraft nu – og så skal jeg heldigvis snart på pension med udsigt til et godt betalt pensionistjob i en World Economic Forum-virksomhed.”

Sundhedsministeret i Danmark: “Jeg gør, hvad statsministeren og min departementschef siger, jeg skal gøre.”

Sundhedsstyrelsen i Danmark: “Vi gør, hvad WHO og departemementschefen i Sundhedsministeriet siger, at vi skal gøre. Vi pakker vores sundhedsfaglige viden væk for at tjene vores herskere.”

Statens Serum Institut i Danmark: “Vi kan ikke se nogen grund til at betvivle oplysninger, der kommer fra Kina.”

Juristerne i systemet: “Vi gør, hvad chefen fortæller os, selvom vi ved, at noget af det er ulovligt. Nogle af os bryder af og til sammen over det, men så kan vi bare få en stress-sygemelding og gå derhjemme og slappe af.”

Pressen i Danmark: “Vi formidler det, som myndighederne og autoriteterne vil have, at vi skal formidle uden at forholde os kritisk til noget som helst. Det er jo en nødsituation, så der er ikke tid til kritisk journalistik.”

Hr. og fru Danmark: “Vi tror på alt, de fortæller os i nyhederne. Og når de siger det samme både på DR1 og i TV2, så er det helt sikkert sandt. Hvorfor skulle de lyve for os?”

Dig: “Jeg læser dette blogindlæg og tænker, at ham Per Brændgaard burde indlægges på den lukkede afdeling til tvangsundersøgelse for paranoid psykose og samfundskritisk sygdom.”

OBS: Dette er et fiktivt indlæg. Enhver overensstemmelse med faktiske begivenheder er hypotetisk.

4.6 17 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments