Coronavaccine: Min veninde truer med selvmord

Forleden havde jeg besøg af en veninde, der havde insisteret på at komme forbi. Hun var i en meget oprørt sindstilstand. Hun havde genlæst Johannes’ Åbenbaring og var nu sikker på, at det, der sker i verden nu med coronaen, er en del af de voldsomme begivenheder, der angiveligt er forudset i den sidste del af Det Nye Testamente.

Det er jo svært at bevise eller modbevise, om hun har ret i det. Det vigtige er, hvad hun selv tror på.

Hun var meget bange for at blive tvunget til at tage en covid-19-vaccine. “Jeg vil hellere dø end tage den vaccine”, sagde hun til mig. Jeg svarede, at jeg heller ikke vil tage nogen former for medicin, hvor der er så stor usikkerhed om både virkninger og bivirkninger. “Jamen, jeg vil hellere begå selvmord end tage den vaccine”, understregede min veninde sin opfattelse med, og selvom jeg kunne mærke på hende, at hun mente det helt bogstaveligt, så prøvede jeg at bekræfte hende i, at det selvfølgelig kunne være en god taktik at true med det, når de kommer med kanylerne. “Jamen, jeg mener det, Per!”, sagde hun, “hvis jeg bliver tvunget til det, så begår jeg selvmord”. Først da forstod jeg helt, at hun var så bange for vaccinen, som hun opfatter som en del af ‘dyrets mærke’, der er omtalt i Biblen. Med andre ord: Hun vil hellere dø som følge af sin egen frie vilje end underkaste sig Satan via coronavaccinen.

Jeg beroligede hende med, at det også er min fornemmelse, at coronakrigen er en åndelig krig. Det er Mørkets sidste, desperate krampetrækning, inden Lyset trænger igennem – eller før Jesus vender tilbage, om man vil.

Jeg fortalte hende også, som jeg fortæller alle frihedselskere, der overvejer selvmord i denne tid, at selvmord er at give fjenden en sejr. Jeg ved dog ikke, om jeg trængte igennem til denne veninde med det budskab, da hun stadigvæk var tydeligt frustreret, da hun tog hjem igen. Jeg lovede hende at formidle hendes budskab til verden, hvilket jeg så bl.a. gør med dette indlæg.

Det Nye Testamente opfordrer os til på fredelig men bestemt vis at kæmpe imod Satan, stå fast og lyse op i mørket, mens vi tålmodigt og faste i troen ved, at Lyset vil sejre til sidst. Kampen mellem Lyset og Mørket foregår lige nu i hver enkel danskers sind. Det er i sandhed en spændende tid at være i live – så hold dig i live! Døden skal nok komme af sig selv, og den er heller ikke noget at være så bange for, at den skal forhindre dig at leve dit liv fuldt ud og trække vejret frit.

Tilmeld
Besked om
guest

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
torsdag, 18 marts 2021, 7:37 07:37

Jeg er sikker på, at det er de sidste dage… De sidste dage, før lyset vinder.. Jeg tager heller ikke “The mark of the beast”, aldrig i livet – så tager jeg også frivilligt herfra..

jf
jf
fredag, 19 marts 2021, 7:15 07:15

Jeg vælger også hellere frivilligt og tage herfra, end og skal havde leve under tvang. Jeg er vokset op med og få putte ting i mig, og tvunget via tabuer til holde mund med, hvad jeg blev udsat for. Så dælme når jeg mærke og kunne ånde frit, tænke selv, om jeg så engang til, vil mishandlet. Hvis de kommer med tvang, kommer de til at kæmpe, for er jeg bange, får jeg så mange kræfte, at end ikke 4 læger og 2 betjene kan holde mig. Kan ikke gøre for det, men der skal bare ikke puttes ting i… Read more »

Marie
mandag, 5 juli 2021, 15:16 15:16

WOW! Pastor Jon Knudsen har aldrig holdt en tale som denne om Johannes Åbenbaringen. Han tør sætte ord på hvad der sker politisk og åndeligt: https://www.youtube.com/watch?v=X_yRsdq471w&t=1686s Jeg kan forstå, at flere har fortolket lignende budskaber, og været opmærksom på sammenfaldende længe i de kristne beretninger/budskaber. For mig er det helt nyt. Men han er da modig at stå frem, og foreklare det i forhold til pandamiens magtmisbrug og de kristne budskaber om sygdom, velvillighed, de ‘Lunkne Kristne’ etc. Selvmord er IKKE vejen frem. Et sandt hjerte og en kærlighed og inderlig tro på Gud, på Yeshua, tre-enigheden, så vil den… Read more »