Coronavaccine: Min veninde truer med selvmord

Forleden havde jeg besøg af en veninde, der havde insisteret på at komme forbi. Hun var i en meget oprørt sindstilstand. Hun havde genlæst Johannes’ Åbenbaring og var nu sikker på, at det, der sker i verden nu med coronaen, er en del af de voldsomme begivenheder, der angiveligt er forudset i den sidste del … Læs videre Coronavaccine: Min veninde truer med selvmord
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
Rubo(@rubo)
torsdag, 18 marts 2021, 7:37 07:37

Jeg er sikker på, at det er de sidste dage… De sidste dage, før lyset vinder.. Jeg tager heller ikke “The mark of the beast”, aldrig i livet – så tager jeg også frivilligt herfra..

jf
jf(@jf)
fredag, 19 marts 2021, 7:15 07:15

Jeg vælger også hellere frivilligt og tage herfra, end og skal havde leve under tvang. Jeg er vokset op med og få putte ting i mig, og tvunget via tabuer til holde mund med, hvad jeg blev udsat for. Så dælme når jeg mærke og kunne ånde frit, tænke selv, om jeg så engang til, vil mishandlet. Hvis de kommer med tvang, kommer de til at kæmpe, for er jeg bange, får jeg så mange kræfte, at end ikke 4 læger og 2 betjene kan holde mig. Kan ikke gøre for det, men der skal bare ikke puttes ting i… Read more »

Marie
Marie(@marie)
mandag, 5 juli 2021, 15:16 15:16

WOW! Pastor Jon Knudsen har aldrig holdt en tale som denne om Johannes Åbenbaringen. Han tør sætte ord på hvad der sker politisk og åndeligt: https://www.youtube.com/watch?v=X_yRsdq471w&t=1686s Jeg kan forstå, at flere har fortolket lignende budskaber, og været opmærksom på sammenfaldende længe i de kristne beretninger/budskaber. For mig er det helt nyt. Men han er da modig at stå frem, og foreklare det i forhold til pandamiens magtmisbrug og de kristne budskaber om sygdom, velvillighed, de ‘Lunkne Kristne’ etc. Selvmord er IKKE vejen frem. Et sandt hjerte og en kærlighed og inderlig tro på Gud, på Yeshua, tre-enigheden, så vil den… Read more »