Jeg har nu pakket min fængselstaske

Jeg har nu pakket en taske med de vigtigste genstande, som jeg håber, at jeg får lov til at tage med på stationen, når det bliver min tur til at blive anholdt af politiet. Jeg vil anbefale andre, der ytrer sig kritisk om regeringens coronapolitik at gøre det samme. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi alle ender i fængsel.

I forbindelse med min research om fængselstasker har jeg ringet til Vestre Fængsel for at høre, hvad de vil anbefale politiske fanger at pakke på forhånd. Svaret var kort og konkret: “Tøj!” Man må simpelthen ikke få andet med ind.

Min fængselstaske indeholder derfor to par underbukser, to t-shirts, et par ekstra bukser og en varm trøje. Det er ikke fordi, at jeg skifter underbukser meget sjældent. Det er heller ikke fordi, at jeg forventer et meget kortvarigt fængselsophold. Det er simpelthen, så jeg kan komme godt fra start i min varetægtsfængsling. Når jeg først er faldet på plads i Vestre Fængsel, så forventer jeg, at jeg kan få indført mere tøj, ligesom der er et supermarked i fængslet, hvor man kan købe diverse.

Ud over tøj så har jeg i min fængselstaske også pakket følgende:

  • Kosttilskud
  • Medicin
  • Læsebriller
  • Sutsko
  • Seddel med telefonnumre

Vestre Fængsel oplyste mig, at man ikke kan få hverken kosttilskud eller medicin med ind i fængslet. Men man får en samtale med en sygeplejerske, som man så kan håbe vil tillade en at fortsætte på den receptpligtige medicin, som man tager. Hvis det ikke er tilladt at indbringe kosttilskud, så vil jeg på det kraftigste opfordre landets fængsler til at opdatere og udvide deres sortiment af kosttilskud, så det som minimum omfatter samtlige produkter i Naturlig Corona Vaccine. Da jeg formoder, at man vil tilbringe en del tid indendørs, når man er i fængsel, så er det særligt vigtigt med adgang til D-vitamintilskud.

Da jeg forventer, at politiet konfiskerer min telefon, så har jeg udskrevet en liste med de vigtigste telefonnumre, som jeg vil få brug for i tilfælde af en pludselig anholdelse. Den gammeldags telefonliste har jeg altid med mig rundt, da man jo også kan blive anholdt, når man går på gaden og synger protestsange, tilbyder kram til fremmede eller spadserer fredeligt rundt og trækker vejret frit. Al fri livsudfoldelse er potentielt kriminelt nu.

Det vigtigste telefonnummer på min liste er nummeret på forsvarsadvokat Mette Grith Stage, som har lovet at hjælpe mig igen, når systemet starter næste store angreb på mig. Jeg vil anbefale, at også du allerede nu ser dig om efter en dygtig, skarp og erfaren forsvarsadvokat. Det kan være katastrofalt med en uerfaren, inkompetent forsvarsadvokat i sager om politisk kriminalitet, hvor systemet tripper for at få lov til at dømme dig skyldig.

OBS: Mette Grith Stage er ikke nødvendigvis enig i mine politiske opfattelser, ligesom hun heller ikke nødvendigvis er enig i de holdninger, som hendes andre klienter måtte have. Men hun holder fast på folkets ret til at forsvare sig selv på lovlig vis mod den offentlige anklagemyndighed i retten. Jeg vil anbefale, at du kontakter hende eller hendes kontor og får et nummer på en god forsvarsadvokat, der passer til dig – og gør det nu, inden Helvede bryder løs!

4.5 11 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
8 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
Eva Mortensen
fredag, 19 marts 2021, 16:01 16:01

Kære Per
Det var klogt tænkt. Det vil jeg også gøre. Nu ved jeg ca hvad jeg må pakke. Så jeg går straks igang.💕 tror du at jeg må medbringe make Up eller er det noget jeg bør drøfte med politiet ?
Kh Eva

Eva Mortensen
Eva Mortensen
fredag, 19 marts 2021, 16:36 16:36

Kære Per.
Det var dagens griner 😂😂 jeg kom hurtigt igennem, og spurgte til hvordan det forholder sig da jeg skal til og ind og sidde…skal du i fængsel spurgte hun så 🙄🙄 ja. Men det kunne hun ikke svare på, men det korte at det lange er at jeg skal henvende mig til kriminal forsorgen.
Kh Eva

Eva Mortensen
Eva Mortensen
fredag, 19 marts 2021, 18:30 18:30

I morgen sørger jeg for at du får info ang. Lovlighed af make Up
Kh

Eva Mortensen
Eva Mortensen
lørdag, 20 marts 2021, 6:08 06:08
Reply to  Eva Mortensen

Kære Per.
Så er min fængelses taske også pakket. Tak for dine gode inputs til hvad man kan komme i den ♥️💕 mangler bare at ringe til kriminal forsorgen for at høre om jeg skal pakke mit make Up.
Kh Eva

Eva Mortensen
Eva Mortensen
lørdag, 20 marts 2021, 11:14 11:14
Reply to  Eva Mortensen

Kære Per.
Nu har jeg tænkt mig om, og jeg går med at være lidt kriminel og “smugle” lidt ekstra make Up ind. Voila. Var det ikke smart ? Tænker jeg
Kh Eva

Eva Mortensen
Eva Mortensen
mandag, 22 marts 2021, 10:54 10:54
Reply to  Eva Mortensen

Ok. Damen ved kriminal forsorgen synes at jeg skal tage mit make Up med. Det kan godt være at de piller det fra, men hun syntes jeg skal tage det med…