Jeg har nu pakket min fængselstaske

Jeg har nu pakket en taske med de vigtigste genstande, som jeg håber, at jeg får lov til at tage med på stationen, når det bliver min tur til at blive anholdt af politiet. Jeg vil anbefale andre, der ytrer sig kritisk om regeringens coronapolitik at gøre det samme. Det er kun et spørgsmål om … Læs videre Jeg har nu pakket min fængselstaske
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
fredag, 19 marts 2021, 16:01 16:01

Kære Per
Det var klogt tænkt. Det vil jeg også gøre. Nu ved jeg ca hvad jeg må pakke. Så jeg går straks igang.💕 tror du at jeg må medbringe make Up eller er det noget jeg bør drøfte med politiet ?
Kh Eva

Eva Mortensen
fredag, 19 marts 2021, 16:36 16:36

Kære Per.
Det var dagens griner 😂😂 jeg kom hurtigt igennem, og spurgte til hvordan det forholder sig da jeg skal til og ind og sidde…skal du i fængsel spurgte hun så 🙄🙄 ja. Men det kunne hun ikke svare på, men det korte at det lange er at jeg skal henvende mig til kriminal forsorgen.
Kh Eva

Eva Mortensen
fredag, 19 marts 2021, 18:30 18:30

I morgen sørger jeg for at du får info ang. Lovlighed af make Up
Kh

Eva Mortensen
lørdag, 20 marts 2021, 6:08 06:08
Reply to  Eva Mortensen

Kære Per.
Så er min fængelses taske også pakket. Tak for dine gode inputs til hvad man kan komme i den ♥️💕 mangler bare at ringe til kriminal forsorgen for at høre om jeg skal pakke mit make Up.
Kh Eva

Eva Mortensen
lørdag, 20 marts 2021, 11:14 11:14
Reply to  Eva Mortensen

Kære Per.
Nu har jeg tænkt mig om, og jeg går med at være lidt kriminel og “smugle” lidt ekstra make Up ind. Voila. Var det ikke smart ? Tænker jeg
Kh Eva

Eva Mortensen
mandag, 22 marts 2021, 10:54 10:54
Reply to  Eva Mortensen

Ok. Damen ved kriminal forsorgen synes at jeg skal tage mit make Up med. Det kan godt være at de piller det fra, men hun syntes jeg skal tage det med…