Naturlig Corona Vaccine #3: Tag zink-tilskud

Mineralet zink kan styrke immunforsvaret mod virusangreb, hvis du tager det som kosttilskud i doser en del over den anbefalede daglige tilførsel.

En effektiv og sikker dosis zink-tilskud er i de fleste tilfælde 30 mg zink pr. dag. Det er nødvendigt med kosttilskud for at komme op på så meget, med mindre du er meget glad for østers. Østers er nemlig den suverænt bedste fødevarekilde til dette mineral med hele 84 mg zink pr. 100 g. På anden pladsen kommer hvedekim med “kun” knap 18 mg zink pr. 100 g.

Der findes en række forskellige udmærkede zink-kosttilskud på markedet i Danmark. Gå en tur i din lokale helsekostbutik og spørg efter zink. Du kan tage dit zinktilskud, som du vil, også på tom mave. Men sørg for at tage det hver dag. Skab en sund rutine, der sikrer, at du husker at tage alt, hvad du ønsker at tage hver dag.

Når du tager zink som en del af Naturlig Corona Vaccine, så er det vigtigt, at du tager det i en fast, stabil dosis. Mange begynder desværre først at huske deres kosttilskud, når de føler sig syge. Selvom vitaminer og mineraler også kan være gavnlige der, så er formålet med Naturlig Corona Vaccine at forebygge, at du overhovedet bliver alvorligt syg af covid-19 og andre sygdomme. Forebyggelse kræver, at du gør det, der skal til, selvom du føler dig sund og rask. Så bliv ved med at følge programmet uden slinger i valsen.

Hvis du er mand, så skal du være opmærksom på, at din krop mister meget sæd med hver sædudløsning. Sæd har nemlig et højt indhold af zink, da dette mineral er vigtig for sædcellernes funktion. Hvis du ofte har udløsning, så bør du øge dit zink-tilskud, da dine hyppige udløsninger ellers kan svække dit immunforsvar ved at skabe zinkmangel. Det kan på den måde også styrke immunforsvaret at afstå fra udløsning.

Det er blevet fremført, at indtagelse af sæd er en god kilde til zink. Det er dog ikke en kilde, som de fleste kan forlade sig på, idet der skal tages højde for optagelsen af zink. Det er derfor mere problematisk for en mand at have hyppige sædudløsninger, end det er gavnligt for en kvinde at sluge sæd hyppigt med hensyn til optimering af zinkstatus. Sex bør dog i det hele taget være motiveret af andet end ernæringsfysiologiske overvejelser.

2.3 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
Eva Mortensen
fredag, 19 marts 2021, 11:22 11:22

Kære Per Brændgård.
Det med zink har jeg også hørt, så det tager jeg også 👍👍