Ny idé: Krammedemo på Christiansborg – METTE F. MÅ OG SKAL ELSKES NU!

Min åndelige guide har netop givet mig en ny idé til demonstration som led i den aktuelle opstandsbevægelse. Lad os gå ind og kramme Christiansborg!

Vi mødes på Christiansborg Slotsplads en dag på et tidspunkt, hvor vi ved, at Mette F. & Co. er på arbejde.

Vi møder op med skilte med teksten:
HUN MÅ OG SKAL ELSKES

Jeg eller en anden varmer krammeånden op i de fremmødte ved en fælles, guidet meditation. Der vil være tale om en klassisk buddhistisk metta-meditation i en moderne udgave. Vi vil gradvist bygge en meditation på kærlig-venlighed (ubetinget kærlighed; næstekærlighed) op med fokus på Mette F.:

  • Må du, Mette, være lykkelig
  • Må du, Mette, være fri for lidelse
  • Må du, Mette, leve med lethed og glæde
  • Må du, Mette, leve i Lyset

Det er ikke en bøn. Ordene er blot for at fokusere opmærksomheden på den rette intention.

Det er ikke ord, vi vil stå og sige højt (kun mig under den indledende instruktion). Det er ord, vi vil gentage inde i os selv for at fastholde fokus på intentionen af ubetinget kærlighed og det altomfavnende åndelige kram.

Lad os åbne vores arme og tillade Mette at komme ud af Mørket, ind i Lyset, ind i vores arme, i tillid og tilgivelse.

Lad os vise Mette, at vi hellere vil risikere sygdom end fascisme. Lad os tage vores kosttilskud med i tasken eller lommen som dokumentation for, at vi faktisk godt kan finde ud af at gøre noget for at styrke vores immunforsvar selv, uden at Moder Stat behøver at blande sig. Gulerødder og appelsiner er også velkommen.

Lad os gøre det samme med Magnus, Nick, Astrid, Nicolai, Pernille, osv. Lad os huske, at de også var børn engang. De blev født, som vi gjorde. De skal dø, som vi skal. Som vi alle skal. Det er umuligt at undgå døden. En dag har vi taget det sidste åndedrag – uanset om vi bruger mundbind eller ej.

Så hvad med at bruge livet på at blive bedre til at leve i stedet for at overdrive den i sidste ende forgæves kamp med at undgå døden?

Nå, men tilbage til demoen. Efter den indledende meditation vil vi hånd i hånd danne en ring hele vejen rundt om Christiansborg, mens vi fortsætter fokus på meditationen – i tavshed. Uden hverken øl, smøger, romerlys, kanonslag eller grydelåg. Bare nærvær og kærlighed i fælles, oplysende forening.

Demoen kan evt. suppleres med en Mette F.-dukke, som vi vil lyse op med projektører eller andre lysende remedier (uden ild).

Hermed er idéen giver videre til alle potentielle arrangører. Hvis nogen gider stå for det praktiske, så møder jeg gerne op og bidrager.

4.6 11 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
lørdag, 20 marts 2021, 8:45 08:45

Det er vanskeligt for mig at omkalfatre dette forslag. Jeg går i skoven og krammer et egetræ sammen med Katrine.