Ny video: Kram Mette F.-dukken

Jeg lavede denne video i middags, inden jeg tog hjemmefra til dagens demonstration for frihed på Rådhuspladsen i København.

Jeg tog min nye Mette F-dukke med og opfordrede deltagerne til at give Mette F. ubetinget kærlighed og kram med den intention – med dukken som øvelse. Der var mange, der havde svært ved det, men dén spirituelle oplysningsopgave vil jeg så tage på mig: ubetinget kærlighed til Mette F!

Jeg gik også forbi to hold politibetjente for at høre, om min Mette F-dukke er lovlig. De henviste videre til en afdeling i Brøndby. Jeg vidste ikke, at politiet havde oprettet en særlig afdeling for dukkekriminalitet. Det kan være, at det er samme afdeling, der skal tage sig af de kommende sager om voldtægt af sexdukker. Dukker har selvfølgelig også rettigheder, som vi skal respektere. Jeg viste politiet, at jeg behandler min Mette F-dukke med den største respekt, og den har f.eks. altid mundbind på.

4.3 8 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
mifrank
mifrank
tirsdag, 23 marts 2021, 9:50 09:50

lol. LOL. og rolling onthe floor – grinende !…