Tre grunde: Derfor tror folk ikke på konspirationsteorien om corona

Hvorfor har så mange ellers velfungerende og intelligente mennesker så svært ved at åbne sindet for den anden historie om corona? Med ‘den anden historie om corona’ mener jeg den om, at regeringens politik slet ikke handler om sundhed, men udelukkende handler om magt, og at regeringen handler under ulovlig påvirkning fra et globalt netværk … Læs videre Tre grunde: Derfor tror folk ikke på konspirationsteorien om corona
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 20 marts 2021, 8:38 08:38

DEN FARLIGSTE RELiGION i verden hedder “Blind Autoritetstro”. Faren herved kan illustreres ved hjælp af et spørgsmål: “Hvad var den største dødsårsag i det 20. århundrede?” Svar: det var såmænd “regeringer”. Regeringer der sendte generationer af unge mænd til at dø i grave, som de selv gravede – skyttegravene. Hvor de blev gasset af gasangreb. Regeringer, der sendte deres politiske fanger af forskellig art i KZ-lejre, hvor de blev gasset. Regeringen Stalin, Regeringen Mao Zedung og Regeringen Pol Pot der tilsammen myrdede cirka 150 millioner af deres egne borgere. Nu lader danskerne sig gasse af de politisk betalte propagandamaskiner som… Read more »

Krystalkvinden75
lørdag, 20 marts 2021, 22:41 22:41

Så uhyggeligt!!! Jeg sætter min lid til Forfatningspartiet. og jeg støtter 100% op om dem. Vi må og skal skabe en NY og BEDRE fremtid for Danmark (og Verden).

neo
neo
lørdag, 20 marts 2021, 10:17 10:17

10