Tre grunde: Derfor tror folk ikke på konspirationsteorien om corona

Hvorfor har så mange ellers velfungerende og intelligente mennesker så svært ved at åbne sindet for den anden historie om corona?

Med ‘den anden historie om corona’ mener jeg den om, at regeringens politik slet ikke handler om sundhed, men udelukkende handler om magt, og at regeringen handler under ulovlig påvirkning fra et globalt netværk af kriminelle.

Her er tre grunde baseret på mine erfaringer med samtaler med folk:

  1. Det er jo en konspirationsteori. Ja, det er det, men en teori om en konspiration bør undersøges på samme måde som en teori om alt muligt andet. Hvad peger beviserne på? At beskylde kritikere af en regerings fortællinger for at være ‘konspirationsteoretikere’ – og dermed tossede – er i øvrigt en strategi, der blev udviklet af CIA i 1960’erne og derfra eksporteret og videreudviklet til bl.a. Danmark. Strategiens formål er at undgå åben, offentlig debat om de narrativer, der er den største supermagt i verden. Atomvåben kan godt gå hjem og vugge, når de går i krig med narrativer som våben, da narrativer er krig direkte mod menneskers sind.
  2. Jeg stoler på autoriterne. Det forstår jeg godt, du gør. Men hvem stoler autoriteterne på? I den aktuelle sag med corona, så har de autoriteter, som pressen i Danmark bringer frem til dig, valgt at tro på WHO, der har valgt at tro på Kina. Det betyder, at du selv stoler på verdens største, udemokratiske land, der er berygtede for at krænke menneskerettighederne.
  3. De ville sige det i nyhederne, hvis der var noget om det. Søde ven, det du opfatter som ‘nyhederne’ er ikke andet end propaganda og underholdning. Indimellem kan der selvfølgelig godt snige sig noget faktuelt korrekt ind i strømmen af politisk propaganda og underholdende ligegyldigheder, men pressen tjener dem, der betaler for dem. Det er regeringen og de store virksomheder, der indrykker de dyre annoncer – samt mere skjulte interesser via ejerne af medievirksomhederne.

Det behøver i øvrigt heller ikke være enten/eller, om man tror på den ene eller den anden historie om corona. Du kan f.eks. lige nu vurdere din egen holdning til coronaen ved at besvare dette spørgsmål på en skala fra 1 til 10: Hvad handler regeringens coronapolitik dybest set om: sundhed eller magt? Svar 1, hvis du mener, at regeringen udelukkende er drevet af, hvad der er bedst for folkesundheden. Svar 10, hvis du mener, at regeringen udelukkende er drevet af at tilrane sig mere magt og kontrol over os, folket, og at coronaen blot er en global undskyldning for det.

4.6 41 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
lørdag, 20 marts 2021, 8:38 08:38

DEN FARLIGSTE RELiGION i verden hedder “Blind Autoritetstro”. Faren herved kan illustreres ved hjælp af et spørgsmål: “Hvad var den største dødsårsag i det 20. århundrede?” Svar: det var såmænd “regeringer”. Regeringer der sendte generationer af unge mænd til at dø i grave, som de selv gravede – skyttegravene. Hvor de blev gasset af gasangreb. Regeringer, der sendte deres politiske fanger af forskellig art i KZ-lejre, hvor de blev gasset. Regeringen Stalin, Regeringen Mao Zedung og Regeringen Pol Pot der tilsammen myrdede cirka 150 millioner af deres egne borgere. Nu lader danskerne sig gasse af de politisk betalte propagandamaskiner som… Read more »

Krystalkvinden75
Krystalkvinden75
lørdag, 20 marts 2021, 22:41 22:41

Så uhyggeligt!!! Jeg sætter min lid til Forfatningspartiet. og jeg støtter 100% op om dem. Vi må og skal skabe en NY og BEDRE fremtid for Danmark (og Verden).

neo
neo
lørdag, 20 marts 2021, 10:17 10:17

10