Coronavacciner: Det sundhedsfaglige misbrug fortsætter

Der er nu gået noget tid fra starten på vaccinationen mod covid-19 i Danmark og resten af verden. Jeg har iagttaget et mønster i myndighedernes håndtering og pressens dækning, som jeg vil beskrive i dette indlæg.

Før udrulningen af vaccinerne startede, så var der et ensidigt fokus på at kategorisere alle tilfælde med positiv coronatest som covid-19-tilfælde. Der blev set bort fra andre diagnostiske test og årsager til de observerede symptomer, ligesom personer helt uden symptomer også talte med i statistikken. Konsekvensen heraf var en voldsom overvurdering af forekomsten af covid-19.

Nu med vaccinerne er proceduren den modsatte. Hvis en person bliver syg eller dør kort tid efter at have modtaget en covid-19-vaccine, så søger myndighederne straks efter andre årsager end vaccinen.

Den kollektive blindhed overfor, at vacciner kan være årsag til sygdom og død er lige så udbredt som den kollektive blindhed overfor, at sygdom og død hos personer der er testet positive for corona kan skyldes andet end det nye coronavirus og dets uendelige mutationer. Dette er idiotisk, og det er måske årsagen til, at mange sundhedsfaglige personer i Sundhedsministeriet og andre offentlige myndigheder har sagt op. De vil simpelthen ikke være med til at lade deres sundhedsfag misbruge af politiske magtinteresser på denne måde.

4.6 23 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments