Jeg må aldrig mere gå til frisør, hvis det står til Mette F.

Flere har kommenteret, at jeg er blevet langhåret. Jeg forklarer det med, at frisørerne jo har været tvunget til at holde lukket i lang tid nu. Jeg kan nu konstatere, at jeg ender med at blive meget mere langhåret end nu. Hvis Mette Frederiksen og hendes sammensvorne i Folketinget får deres vilje, så kræver det … Læs videre Jeg må aldrig mere gå til frisør, hvis det står til Mette F.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 23 marts 2021, 17:18 17:18

Man kan jo lade sig klippe af en privat person med noget erfaring eller “tæft”. Mit hår bliver passet af min 20 årige datter som udføret et glimrende job, som jeg er meget tilfreds med. Tak Mille. kh Michael

tirsdag, 23 marts 2021, 20:58 20:58

du skal for Guds skyld ikke klippe dit hår. det er så smukt til dig. meget Jesus-agtigt 🙂 er der nogen, der har bemærket hvor desperat travlt de har. de må have en deadline, de skal nå. læste en interessant teori om, at der sker et dimensionsskift, så at sige, hver 7000. år, tror jeg. Fx. var Syndfloden i sin tid et dimensionsskift. Nogen taler om, at vi er gået ind i Fiskens alder. Det ved jeg så ikke noget om. Jeg er selv muslim. Ifølge de monoteistiske skrifter kunne det se ud som om, vi lever i de sidste… Read more »

tirsdag, 23 marts 2021, 21:42 21:42

Er helt enig i artiklen – det er af de præcis samme årsager at jeg heller ikke må komme til frisør i den nære (og sikkert også længeresigtede) fremtid. Jeg vil dog tilføje, at min modstand mod at blive testet OGSÅ bunder i den særdeles tvivlsomme testmetode. Det har for længst stået klart, at PCR-testen er elendigt skruet sammen (sandsynligvis helt bevidst) og at den derfor konstant resulterer i at en stor andel af de positive svar i virkeligheden er falske positive. Jo flere der bliver testet, jo flere “smittetilfælde” vil der tilsvarende blive fundet, og jo længere kan man… Read more »