Jeg må aldrig mere gå til frisør, hvis det står til Mette F.

Flere har kommenteret, at jeg er blevet langhåret. Jeg forklarer det med, at frisørerne jo har været tvunget til at holde lukket i lang tid nu. Jeg kan nu konstatere, at jeg ender med at blive meget mere langhåret end nu.

Hvis Mette Frederiksen og hendes sammensvorne i Folketinget får deres vilje, så kræver det fremover et gyldigt coronapas at gå til frisør, når de liberale erhverv engang får lov til at åbne igen. Da jeg hverken vil lade mig vaccinere eller teste for corona, ikke frivilligt i hvert fald, så må jeg jo så bare lade håret gro vildt.

Samme regel om gyldigt coronapas bliver påkrævet til cafeer og restauranter. Så er det også slut med det for mit vedkommende. Jeg kunne ellers godt lide at tage på café med min computer eller få en hyggelig snak med en ven. Den igangværende lockdown har nu varet så længe, at jeg næsten har glemt, hvordan det er at gå på restaurant, og det minde får jeg så heller ikke mulighed for at genoplive i fremtiden. Trist.

De siger, at kravet om coronapas kun bliver i en kort periode. Det sagde de også i marts 2020 om lockdown. Det er min opfattelse, at der står meget stærke globale kræfter bag planen om lockdown, test, vaccine, pas, osv., så Mette Frederiksen & Co. oplever nok, at de ikke har andre valg end at makke ret. Danmark kan jo ikke risikere at blive det eneste frie land i verden. Det ville jo ødelægge vores økonomi. Og økonomi er alt i moderne politik.

Hvorfor vil jeg ikke bare lade mig teste og vaccinere? Tja, jeg har et immunforsvar, som jeg gør en del for at holde stærkt med optimal ernæring og sund levevis. Jeg kan derfor ikke se nogen grund til at tage en mystisk, medicinsk vaccine mod noget, som mit immunforsvar selv kan klare, da jeg så blot vil risikere at få bivirkningerne ved vaccinen uden den eventuelle beskyttelse mod sygdom. Jeg kan heller ikke se nogen grund til at lade mig teste for corona, da jeg altså selv kan mærke, når jeg er syg og derfor både for min egen og andres skyld bør holde mig hjemme. Det er ikke noget, Moder Stat skal blande sig i på nogen som helst måde efter min mening.

Jeg ved, at mange andre danskere, og flere og flere, har det på præcis samme måde. Det betyder, at frisører, cafeer og restauranter i Danmark aldrig komme op på samme niveau som før corona, da de vil have mistet mange kunder permanent som følge af regeringens fascistiske krav for at være kunder i deres forretninger.

4.8 15 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
mifrank
mifrank
tirsdag, 23 marts 2021, 17:18 17:18

Man kan jo lade sig klippe af en privat person med noget erfaring eller “tæft”. Mit hår bliver passet af min 20 årige datter som udføret et glimrende job, som jeg er meget tilfreds med. Tak Mille. kh Michael

Aroun
Aroun
tirsdag, 23 marts 2021, 20:58 20:58

du skal for Guds skyld ikke klippe dit hår. det er så smukt til dig. meget Jesus-agtigt 🙂 er der nogen, der har bemærket hvor desperat travlt de har. de må have en deadline, de skal nå. læste en interessant teori om, at der sker et dimensionsskift, så at sige, hver 7000. år, tror jeg. Fx. var Syndfloden i sin tid et dimensionsskift. Nogen taler om, at vi er gået ind i Fiskens alder. Det ved jeg så ikke noget om. Jeg er selv muslim. Ifølge de monoteistiske skrifter kunne det se ud som om, vi lever i de sidste… Read more »

Skytten
Skytten
tirsdag, 23 marts 2021, 21:42 21:42

Er helt enig i artiklen – det er af de præcis samme årsager at jeg heller ikke må komme til frisør i den nære (og sikkert også længeresigtede) fremtid. Jeg vil dog tilføje, at min modstand mod at blive testet OGSÅ bunder i den særdeles tvivlsomme testmetode. Det har for længst stået klart, at PCR-testen er elendigt skruet sammen (sandsynligvis helt bevidst) og at den derfor konstant resulterer i at en stor andel af de positive svar i virkeligheden er falske positive. Jo flere der bliver testet, jo flere “smittetilfælde” vil der tilsvarende blive fundet, og jo længere kan man… Read more »