Nanna Fri’s første tale: derfor er hun så farlig

Jeg har lige set en video med Nanna Fri’s første offentlige tale. Jeg forstår godt, hvis magthaverne har ønsket hende af vejen. Hun er en alt for stor trussel for systemet.

I talen taler Nanne Fri bl.a. om pædofili, der jo desværre er udbredt blandt eliten, og som bl.a. bliver brugt af den zionistiske efterretningstjeneste/mafia som afpresning. Nanna Fri havde i øvrigt kontaktet mig for at udveksle viden om Chabad-sekten på Ole Suhrs Gade, som vi begge har insider-viden om. Det møde nåede vi aldrig at afholde, da Nanna blev taget ud af spillet af det zionistisk kontrollerede Københavns Politi inden. Chabad har været involveret i flere skandaler med sexmisbrug af børn, og det var også dem, der stod bag den falske voldtægtsanmeldelse mod mig. Det er i hvert fald, hvad de beviser som mit eget detektivarbejde peger på.

Nanna taler også om tvangsanbringelser af børn, der muligvis kan være koblet til det udbredte seksuelle misbrug af børn. Der skal jo leveres en lind strøm af “ungt kød” til det pædofile misbrug, der holder den globale magtelite kørende. Hvis du synes, at det er en langt ude konspirationsteori, så prøv at studere skandalen om Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell og Prince Andrew. Derudover har jeg selv ubehagelige minder fra min egen barndom om, hvordan dette foregår i praksis.

Nanna Fri viser, at hun er en blændende taler, der på ungdommelig og passioneret vis er i stand til at samle folk om frihed som den fælles mission: Frihed til at bestemme over sin egen krop og over sine egne børn.

Hun har også en god pointe omkring censur:

Hvis vi bare er tosser, hvorfor skal vi så censureres?

Historisk set er det som regel ytringer af sandheder, der truer det herskende magtsystem, der bliver gjort forbudt på forskellige måder. I nogle perioder af historien har det været forbundet med dødsstraf at komme med visse ytringer eller være i besiddelse af visse former for systemkritisk litteratur. Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu er de korrupte og bange magthavere nødt til at være mere kreative i deres misbrug af systemet for at få en farlig kvinde som Nanna Fri af vejen.

Nanna Fri påpeger også, at Mette Frederiksen er kriminel, hvilket hun jo har ret i, idet Mette Frederiksen flere gange har brudt Grundloven i forbindelse med coronahåndteringen. Danmark er desværre blevet sådan et land, der straffer små lovovertrædelser hårdt, såsom at kaste en tom øldåse efter politiet, mens de store forbrydelser bliver anset som et udtryk for samfundssind. Det er i så fald en sindssyg form for samfundssind efter min mening.

Nanna Fri viser i talen også, at hun har gennemskuet hvilken del af Danmark, der i første omgang bliver smadret af det kommunistisk-fascistiske coronasystem, nemlig de små private virksomheder. Nanna formår at vække den danske vikingeånd, så Holger Danske kan vågne op fra søvnen og kæmpe for folkets frihed.

Så ja, jeg forstår godt, at magthaverne har strukket sig til det yderste for at få Nanna Fri idømt to års fængsel for at opfordre til at smadre byen på en ikke-voldelig måde. Dermed har magthaverne dog samtidig bevist overfor folket, at Nanna Fri har fuldstændig ret i sin samfundskritik. De har skabt en martyr, og det vil de fortryde en dag. Helt almindelige danskere kan nu se, at systemet er fucked up, når en ung kvinde kan blive idømt 2 års fængsel for at opfordre til ikke-vold.

Nanna Fri er unik, og der er desværre ikke umiddelbart andre kvinder med samme gennemslagskraft i Danmark. Det giver derfor de fascistiske magthavere arbejdsro til, at de kan lægge deres klamme hænder på den danske lovgivning og fjerne vores frihed, hvilket de så også gjorde med epidemiloven efter denne blændende tale af Danmarks førende aktivistkvinde: Nanna Fri.

4.5 19 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
mifrank
mifrank
onsdag, 24 marts 2021, 19:42 19:42

hvilken dag er den tale talt.. ?

Dan Konzior
Dan Konzior
søndag, 28 marts 2021, 3:36 03:36
Reply to  mifrank

Her er en… Nanna Fri – Tale ved første afstemning af epidemiloven https://www.youtube.com/watch?v=NvjxTHEF3IU