Tålmodighed for corona-aktivister

Det er mit indtryk, at mange, der har haft gennemskuet det store coronabedrag i lang tid, er ved at miste tålmodigheden nu. Hvordan kan det vanvittige bedrag få lov til at fortsætte? Hvorfor er der ikke mange flere, der vågner op? Hvorfor sker vækkelsen ikke meget hurtigere?

Den utålmodige, rastløse og frustrerede fase har jeg også gennemgået. På den anden side er der en dyb fred og ro, hvor vreden og indignationen kun dukker op sporadisk som en energi og drivkraft, der kan bruges konstruktivt. Vreden og indignationen skal ikke undertrykkes; den skal accepteres fuldt ud, hvorved den efter noget tid gradvist begynder at miste taget.

Jeg ser mere og mere coronaen som en åndelig gave til menneskeheden. Det er en historisk unik mulighed for, at vi, folket, kan vågne op til det bedrag og den propaganda og manipulation, som vi er blevet undertrykt med i umindelige tider. Coronaen er blot kulminationen, og det bliver Mørkets fald til sidst.

Det har aldrig været lettere at gennemskue Mørkets bedrag og manipulation end nu under coronabesættelsen, da det hele er så tydeligt for enhver, der tør åbne øjnene og tænke en selvstændig tanke. Det glæder jeg meget over, da det åbner en portal af åndelig vækkelse i gigantiske proportioner, som vi ikke har oplevet, siden Jesus hængte på korset for 2000 år siden.

Du kan ikke tvinge et andet menneske til at forstå det samme, som du selv forstår. Du er nødt til at møde din næste, hvor han eller hun befinder sig nu. Det kræver, at du er villig til at ydmyge dig selv og være tålmodig. Den eneste bæredygtige vej frem er oplysning. Det er en både intellektuel og åndelig oplysning, der er brug for. Da de fleste er massivt hjernevaskede og fastlåste i systemet, så er der enormt meget modstand på den nødvendige oplysning. Men der er små sprækker hist og pist, hvor Lyset kan komme ind. Og når de første stråler af Lys har fjernet det dybeste Mørke, så kan den enkelte begynde at finde sin egen vej fra Mørket til Lyset.

Husk: Ét lille skridt er hele vejen. Fokuser altid kun på det næste lille skridt. Både for dig selv og for dem, du ønsker at hjælpe.

Vær tålmodig.

Vær venlig.

Vær fredelig.

Lad være med at vente på i morgen, hvor du håber, at du kan gøre meget. Fokuser på dagen i dag og gør den lille bitte smule, som du trods alt kan gøre i dag. Ingen begik en større fejl end ham, der intet gjorde, fordi han kun kunne gøre lidt. Så gør lidt, men gør det nu!

4.2 26 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Konzior
Dan Konzior
søndag, 28 marts 2021, 5:05 05:05

Enig. Gør lidt. Det er langt bedre end at gøre intet. <3