Jeg er fritaget for coronapas

Jeg har besluttet mig for at være et frit menneske. I den forbindelse har jeg bl.a. besluttet, at jeg er fritaget for det kommende coronapas – ligesom jeg er fritaget for coronavacciner, coronatest og coronamasker.

Jeg glæder mig til, at cafeerne og restauranterne i København åbner igen. Hvis jeg bliver spurgt om coronapas, så vil jeg høfligt svare, at jeg er fritaget. Jeg håber, at jeg kan få lov til at være kunde alligevel. Hvis jeg ikke må, så går jeg bare videre til den næste, der vil tage imod mine penge.

Jeg kan ikke forestille mig, at det er lovligt at tvinge en cafe eller restaurant til at være politi og sygdomskontrollør for staten. Jeg tror, at Mette F. & Co. tænker “Går den, så går den” og håber, at vi bare makker ret og retter ind. Men det er vi altså mange, og vi bliver flere og flere dag for dag, der ikke gør. Vi har gennemskuet, hvad coronaen egentlig handler om, og vi siger nej tak til tvang. Vi gider ikke det der “Heil Mette”-pis. Vi vil sådan set bare gerne have lov til at bestemme over vores egen krop, og vi kan ikke se nogen grund til at afsløre meget personlige helbredsoplysninger bare for at få lov til at sidde og drikke en kop kaffe på en café.

Det handler ikke om civil ulydighed. Det handler om statens overgreb. Vi opfører os bare normalt i en tid, hvor staten er blevet sindssyg og misbruger sundhed til at tage magten og pengene fra folket og de små private virksomheder. Jeg er sikker på, at der nok skal være masser af steder, hvor frihedselskere som mig og mine venner kan gå hen og få både mad og drikke i København. Hvis vi nu ender med at være 20 % af befolkningen, så er det 20 % af omsætningen, man vinker farvel til ved at nægte at servere for frihedselskere.

Myndighederne vil jo sikkert true cafe- og restaurantejerne med bøder, men den kan umuligt holde i retten, da det må være en overtrædelse af alle mulige basale love at tvinge sådan et tosset coronapas ned over hovedet på kaffebranchen.

Jeg synes, at regeringen skulle tage at være åben om, at alt det, der virker som tvang, reelt er frivilligt, da det er ulovligt at tvinge folk til den slags fascistiske coronatosserier. Her tænker jeg både på mundbind, test, vacciner, afstand, isolation, håndsprit og andre sundhedsskadelige anbefalinger i coronaens hellige navn. Hvis det ikke er regulært frivilligt, så bliver man i hvert fald fritaget for coronafascismen, hvis man mødes med mennesker i meningsdannende møder og henviser til Grundloven. Og det kan man jo sagtens gøre hver dag, ligesom man kan henlægge møderne til offentlige cafeer m.v. En cafeejer kunne vel også simpelthen kalde sin café for nonstop meningsdannende, hvorved han eller hun burde få lov til at opføre sig normalt. Jeg tror, dybest set, at det handler om, at hver enkelt af os blot skal beslutte sig for at være fritaget, og så er vi det. Overmagten er en illusion, som vi blot skal lade være med at rette os efter.

Stå fast i din tro og husk disse to ord: fritaget og meningsdannende. Og så vil jeg gerne bede om en americano uden mælk, tak. 🙂

4.6 77 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
fredag, 26 marts 2021, 19:29 19:29

Tak for dine altid gode pointer – det gør det nemmere at sige fra. NEJ TAK til coronapas herfra, og alle de andre “Coronatosserier”.

Mariane
Mariane
mandag, 5 april 2021, 16:25 16:25

Tusinde tak for artiklen. Det har været en fornøjelse at læse og vide at der er nogen “derude” som tænker som jeg gør!!! Jeg er HELT enig!!!
Tak igen