Kategorier
Mere sundhed Sundhedsbloggen

Naturlig Corona Vaccine #8: Se frygten i øjnene – og vælg friheden

Du er nu nået frem til sidste punkt i Naturlig Corona Vaccine-programmet. Dette sidste punkt er til forskel fra de foregående syv punkter et rent psykologisk punkt. Det handler om at se frygten i øjnene – og vælge friheden. Coronasituationen bliver af nogle magtfulde instanser misbrugt til at øge tvang og overvågning samt reducere frihed […]

Du er nu nået frem til sidste punkt i Naturlig Corona Vaccine-programmet. Dette sidste punkt er til forskel fra de foregående syv punkter et rent psykologisk punkt. Det handler om at se frygten i øjnene – og vælge friheden. Coronasituationen bliver af nogle magtfulde instanser misbrugt til at øge tvang og overvågning samt reducere frihed […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x