Naturlig Corona Vaccine #8: Se frygten i øjnene – og vælg friheden

Du er nu nået frem til sidste punkt i Naturlig Corona Vaccine-programmet. Dette sidste punkt er til forskel fra de foregående syv punkter et rent psykologisk punkt. Det handler om at se frygten i øjnene – og vælge friheden.

Coronasituationen bliver af nogle magtfulde instanser misbrugt til at øge tvang og overvågning samt reducere frihed og selvbestemmelse for folket. Den del handler ikke om folkesundhed, men udelukkende om at nogen ønsker at tilrane sig så meget magt som muligt. Der er reelt tale om politisk misbrug af en oplevet sundhedstrussel.

Uanset hvad sandheden måtte være om, hvor smitsomt og farligt det nye coronavirus og dets aktuelle mutationer er, så er dette virus ikke den eneste årsag i verden til sygdom. Risiko for sygdom er en uundgåelig del af livet. Uanset hvor mange naturlige eller unaturlige vacciner du tager mod alverdens virusser, så er det umuligt at blive 100 % sikker på at undgå sygdom.

Hvis myndighederne misbruger deres magt til at tvinge dig til at gøre noget, udholde noget eller undgå noget i relation til din krop og frihed, så er det altid sundt at stille sig selv dette spørgsmål: Handler det om sundhed eller magt? Det kan f.eks. være sundhedsskadeligt at hæmme vejrtrækningen ved at tildække næse og mund med masker. Det kan også være sundhedsskadeligt og immunsvækkende at bruge for meget håndsprit, da det ødelægger den sunde flora i tarmen, ligesom huden på hænderne kan blive ødelagt. Det er heller ikke sundt for sociale mennesker at holde afstand eller kommunikere med hinanden uden mulighed for at se smil bag maskerne. Politikerne kan med rette mistænkes for at misbruge coronafrygten for at skabe en meget mere magtfuld stat og i den proces fremtvinger de usund adfærd.

Vejen til frihed går gennem frygten. Frygten for at blive syg. Frygten for at blive udskammet og udstødt. Frygten for at komme til at smitte andre. Frygten for at stå op for og stå fast på sin holdning, selvom den er anderledes end den, der bliver blæst ud til folket via de store medier.

Uanset om du bliver smittet med corona eller ej, så er potentiel lidelse en uundgåelig del af den menneskelige eksistens. Hvis du først hopper på limpinden med falsk tryghed, så risikerer dit liv og dit samfund at ende som et absurd sundhedsfængsel. Ægte utryghed er meget sundere end falsk tryghed. Accepter frygten. Lær at leve med den. Lad den rase ud og læg mærke til, hvordan frygten aftager, når du bare lader den være og gør det, der stemmer overens med dine dybeste værdier om kærlighed, frihed og retfærdighed – også selvom du er bange.

5 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
zanne
lørdag, 27 marts 2021, 20:37 20:37