Ny vicedirektør i Sundhedsstyrelsen har aktier i World Economic Forum-virksomhed

Det er egentlig først i dag, at jeg har bemærket den nye vicedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst.

Jeg bemærkede hendes udtalelse i en artikel på TV2, hvor vicedirektør Probst siger, at Sundhedsstyrelsen nu tillader fuldt covid-19-vaccinerede personer at kramme hinanden. Jeg syntes, at den udtalelse var så tosset, at jeg fik lyst til at grave lidt i hendes baggrund.

Det fremgår af hendes offentligt tilgængelige habilitetserklæring på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, at hun sammen med sin mand ejer aktier for 40.000,- kr. i Novo Nordisk, og at hendes datter også ejer aktier i Novo for et tilsvarende beløb. Vicedirektøren af Sundhedsstyrelsen er dermed medejer af en virksomhed, der er medlem af World Economic Forum, som jeg og flere andre mistænker for at stå bag den globale coronabesættelse. Novo Nordisk er medlem af World Economic Forum via deres fond, Novo Nordisk Foundation. Jeg forventer, at coronaen producerer mange flere diabeteskunder til Novo, bl.a. som følge af reduceret fysisk aktivitet som følge af krav om mundbind og isolation, hvilket muligvis kan forklare Novos involvering i projektet.

I starten af coronaen, i slutningen af april sidste år, opsagde Lars Juhl Petersen sin stilling som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen. Helene Bilsted Probst blev konstitueret i stillingen, skrev Altinget den 13. maj 2020. Hun blev få måneder senere fast ansat i stillingen. Det skrev Dagens Medicin den 21. oktober 2020.

Det er min opfattelse, at World Economic Forum har zionistiske gangstere til at udføre det mere beskidte arbejde af deres angreb på alle frie individer. Det er i den forbindelse bemærkelsesværdigt, at efternavnet Probst i følge Ancestry.com stammer fra tysk og ashkenazi, hvor det via latin er titlen på en religiøs eller uddannelsesmæssig leder.

Helene Bilsted Probst har tidligere arbejdet for den udøvende magt, da hun fra 2016 til 2018 var udsendt af det danske Udenrigsministerium for at arbejde som rådgiver i sundhedsministeriet i Tanzania. Det skrev Sundhedsstyrelsen i pressemeddelelsen om udnævnelsen af deres nye vicedirektør den 19. oktober 2020. I følge Probsts profil på LinkedIn, så var hun også udsendt af Udenrigsministeriet til Tanzania i 2003-2006.

Tanzanias præsident John Pombe Magufuli blev den 17. marts i år erklæret død, skriver DIIS.dk i en artikel, hvor man samtidig tydeligt kan læse mellem linjerne, hvad de vestlige magthaveres holdning er til præsident Magufuli er. Præsidenten var bl.a. kendt for at være imod den globale, fascistiske coronapolitik, og uafhængige iagttagere, dvs. ikke DIIS.dk, er overbeviste om, at Tanzanias præsident blev slået ihjel af dem, der står bag coronakrigen.

WHOs kontroversielle generalsekretær, Tedros Adhanom Ghebreyesus, var i perioden 2005-2012 sundhedsminister i Etiopien, og i 2012-2016 var han landets udenrigsminister. Tanzania og Etiopien er næsten naboer i Afrika, med kun Kenya imellem. Den 14. december 2020 skrev flere internationale medier, bl.a. The Sunday Times, at Tedros Adhanom er blevet anklaget for folkemord udført af Etiopiens sikkerhedsstyrker, som han var den ene af tre chefer for i perioden 2013-2015. I maj 2017 blev han valgt som generalsekretær for WHO, der som bekendt har Bill Gates’ vaccineindustri som hovedsponsor.

Dette er dog kun indicier, der ikke beviser noget om Helene Bilsted Probsts eventuelle bevidste medvirken i organiseret sundhedskriminalitet mod folkesundheden og folkefriheden i Danmark. Jeg vil anbefale andre at dykke dybere ned i en kortlægning af beviser for og sammenhænge mellem de mistænkte aktører og kollaboratører i, hvad jeg opfatter som coronabesættelsen af Danmark 2020. Det skal selvfølgelig foregå på lovlige og ikke-voldelige måder.

Tilmeld
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments